Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika222 nádherné
@vecernicci krásne tortičky
@dadka212 krásne tortičky
@janula.h krásna tortička
@katulkaaaaaa nádherné dielka
@romy01 jej ndáherná
@ajka82 krásna
@levandulka3 nádhen étortičky aj muffiny
@muffinka8 tie mašličky už mam, aj som ich vyskušala, idu uplne super, len su veľmi maličké 😉
@dm1 Holé z MilAgra alebo Rajo - Creme Patisserie - túto dostať aj v Tescu, alebo kúpiš v e-shope nejakú rastlinnú.
Na 500ml šľahačky idú 3 jogurty cca 150 ml, alebo 1 veľký 500ml.
Používam ovocné jogurty - najlepšie viac % - akékoľvek - malina, jahoda, broskyňa, čučoriedka, mango, tiramisu - a podľa toho dávam aj ovocie.
Vyšľaháš krátko šľahačku na 50%, pridáš jogurty a došľaháš. Celé to trvá 2-3 minúty. Rastlinnú šľahačku nemôžeš prešľahať a jogurt funguje ako stužovač. 😉 😉
@dm1 ja som mala vela plnky, kedze slahacka je az 500ml. Zostala stav v mise, ze to dojeme len tak a normalne tuhla.
Ak by tu Sabi ohladne receptu pisala nieco ine, ako takto jednoducho vyslahat, cudovala by som sa. Lebo mna nenapadlo ani nic ine robit a net u nasich ani nemam - cize asi sos by nepomohlo 🙂 @anibas
ajojte sladulienky...tak my sme s pristelkou stastne doma...aaale teda vas docitat, to je dnes nad moje sily 😅 😝
mali sme sa super a boli by sme sa byvali mali este lepsie, keby pocasie nebolo tak na prd ako bolo 😅 ☹
mali sme straasnu zimu, do toho lejak maximalny cely cas a este aj vetrisko neskutocny...coz je kombinacia priam vrazedna 😅
ale tak zas...necestuj k moru vyse 600km aby si zistil, ze nic neuvidis 😅 😀 😀
takze na fb vam hodim nejake foto a idem vas dokladne docitavat a tortuchy naaadherne pacitkovat 😵

@muffinka8 tá abeceda je podla mňa nahovno 😅 ja som odtial ani jedno celé písmenko nevytlačila 😝