Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
inak rozmyslam, sak keby to aj rachlo kurierovi, tak za den to by az tak moc neobschlo 😕 teda aspon z mojej skusenosti co som raz v noci zaspala a rozbalenyy sf v kuchyni zostal 😅
baby, ked robim pribinaka, davam 2 slahacky, 1x500g tvaroh, 1x250ml smotanu, kolko creme ole mam dat?
@mizulienka ja dávam 2....a tuším pristela dáva 1 😉
tak dievcata, zasileka smartflexu dorazila, samozrejme v plnej cene a bez akehokolvek ospravedlnenia zo strany predajcu, tak nakoniec som ja za kravu, lebo neviem skladovat smartflex a pcham ho do chladnicky, urcite to tak je, lebo inak by fakt, ale ze fakt nemohol zoslizovatiet a splesniviet, samozrejme aj zo spodu, kde potahovka nemala ako zvlhnut... 😠 😠 😠 😠
@evvina krasna 😉 ako sa prosim ta robi hruskovy krem?
ahojte,
idem k vam s prosbou na nejaké inšpirácie otvorenej knihy ...jedna strana by mala byt na 70a druha na 50...
@mizulienka ja som dala 2 ako mi pisali kocky ale to bol beton podla mna a to som dala aj celu smotanu kyslu 😝
@mizulienka no já ho udělala jako pribiňáčkový jen jsem přidala místo šlehačky rozmixovaný kompot a pak podle hustoty ještě trochu Ole pudinku aby mi to moc neteklo. a byl vynikajíci.
@mizulienka nedaj smotanu a daj len jeden creme ole 🙂
@jakelina Krasny tenisovy dortik ........... 😵 super sa ti podaril 😉 🙂 Aj tie lopticky su perfektne 😉
@mamina1978 děkuji, ty mě vždycky tak chválíš. Moc si to cením
@abriela jezinku ten je nadhernyyyyyy........................... tak sladkyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Bobulka malinka 😵 😵 😵 😵
@jakelina ale ......vzdy nieeeeee 😉 😀 ............ no ale ked sa mi viacere pacia, 😵 tak mi neda ich neokomentovat.Mas vzdy velmi peknu a cistu pracu....... A okrem toho mam dalsi tenisak do zbierky, aby som mala aj farebne kombinacie, ved nikdy neviem, co sa mi bude raz hodit. Ale co som tiez zistila, o co viacej inspiracii mam ,o to viacej som nerozhodnejsia 😅
@jakelina a uz davnejsie som ti chcela napisat, ze bolo by vhodne si na torticku davat podpis, lebo takto v rosteku malinke........ ti to mozu zmanipulovat a tvoju fotku dookola vystrihnut a tak ti ju,, ukradnut´´ ja som si preto vsetky fotky na FB musela pred niekolkymi tyzdnami aj s tymi krasnymi komentarikmi vymazat a dat opravene s podpisom na torticke. 😔
@mamina1978 já zas žádné nádhery co by mi někdo kradl nedělám, ale děkuji za nápad. Nevím jak se to dělá, ten podpis přes celou fotku, poptám se manžela nebo dětí. 😉
@mimcak neboj, číču zmákneš 😉
@pristela z dvanácti vajec ee, jen z deseti ale já mramorák nedělám, dělám klasika 10 vajec, 40 dkg curku a 40 dkg mouky, tak nevím, kolik toho máš celkem na těch 12 vajec 😒
@vecernicci to mas do akej velkej formy, pls? z tych 10 vajec? do 26ky?

@pipka no radost s tym samrtflexom, fakt☹( som zvedava, co dojde dnes mne