Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@macamac ano, dnes sme mali krstinky..
@kader juuj ten je kraaasny sikulkaaaaa 😉
Jsem se taaaakhle moc snažila a snaha se vyplatila, protože z dortu byla úplně největší radost. A to je pro mě důležité! 😀
coze?? toto je tvoja prva torta? tak to ti fakt skladam klobuk dole! sikovnica! a maly je zlatucky, ako sa tesi 😵 😵 🙂
@bambula1307 mne sa praveze velmi paci, aj mi pride ako tulipan ma byt, podla mna sa ti super podaril, zbytocna skromnost 😉
@njonja uzasna torticka, normalne sanku zberam zo zeme 😉
@bambula1307 Ten tulipán je super, veď ani v záhradke nie sú všetky krásne rovnomerné a narcisy... obidva sú moje najobľúbenejšie kvety, takže som tu ochkala 😅 😀
@zuzana92101 krasna
@njonja perfektna, ze aky 3D mickey, to som este nevidela 😉
@njonja suprové fotky a dort boží. 😉
@zuzana92101 krásná
dievcence, nemate nahodou nejaku inspiraciu na spolocnu torticku pre muza a zenu k narodeninam? dakujem za kazdy napad 😉
@zuzana92101 naherna torticka! Taka cista praca🙂 Ja take mozem! a dakujem🙂
@jakelina, @mizulienka, @mrka2, @lubi22, @eliska22, @sticker Dakujem🙂 Uz budem mat dufam viac casu sem chodit, lebo tato oslava mi dala casovo dost zabrat🙂 Idem vas dnes pocitat dozadu trosku!

AHoj děvčata prosím potřebuji pomoc.. dělám na víkend svatebák a ještě k tomu ovocnej s tranferem.. prosím jak dopředu si mohu udělat ten ovocný, který bude lehce přelitý želatinou? Když ho udělám už ve středu stane se s ním něco do soboty? Co udělá to ovoce?? Nikdy jsem to nedělala... nebo je fakt nutné to udělat třeba den předem? Díky moc za rady