Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievčatá prosím vás ako poťahujete tortičky ked chcete potlačený poťah okrasným valčekom...ved potom sa to už nedá hladiť 😒 dik za radu 🙂
@lamps nee, to je objednavka , pani videla postavicky na mojich tortach 😀 a "vdaka " nim si objednala nejedlu postavicku na motorku podla fotky jej frajera 😀 co mi poslala , no na bars co sa dam nahovoriť 😝 hmotu som nefarbila, neviem co by to urobilo so zlozenim a naslednym schnutím 😕 ja som z nej uz robila takeho andela /mam na fb v albume/ ale toto bolo uuplne ine, tu to musi byt hladké. Teraz to malujem po vrchu akrylovými farbami .
@nika1985 holky zo stretka Beluša by ti mohli rozprávať o mojich trasúsich rukách 😀 😀 😀 😀 😀
baby kebyte pridam do parizskej slahacky kokos bude to dobreee 😕
@pristela no veď aj ja som sa dala tak nahovoriť na toho kapra, len ten bude určený na tortu, chcem ho urobiť z burizónky a potom potiahnúť hmotou a dofarbiť farbami.
Ja pozerám po tejto hmote na tie nejedlé postavičky, dá sa farbiť olejovými aj temperovými farbami http://www.umelecke-potreby.sk/product/modurit-...
baby tento tyzdzden bol v lidli americky a svokre hovorim ze nech mi kupi biele cukriky a ona mi dnes dovalila 10balikov yk kokos sak to ma tri kila len cukrikov snad to stihnem aj minut kym to je v zaruke kedze ja az tak vela nepeciem 😉
ďakujem za pačítka....

@celine pod coko je to ulne jedno kludne mozes aj tym co je v torte