Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zklimekova úžasný květ i ta barva je hezká, mě osobně se fialková moc líbí, chtěla jsem vyzkoušet na dort, když jsem měla volnou ruku a byla šílená, co to máš za barvu?
kočky ahojte,prosím vás,nejaké inšpiro na tortu pre 50 tnika,pre tých chlapov je to hrozné 😖 😖
@florentina nooo, praveze ani moc nie si myslim, ona krtka nepozerava 😕 len obrazky v kalendari a na tej pohladnici ma a este spolocenske hry kde je krtko 😕
@janulkamartinko krááásne 😵
caute dievcence, ja som zase po case tvorila 😀
Prvy je hriesny somar ma 4kg, hriesny preto, lebo je plneny kremom na hriesnu tortu..jedna davka kremu. Korpus z 12 vajec, peceny v 1 velkej miske a v 1 malej.
Brucho s malinami, hlava s bananmi.
Somar je pre mojho brata k narodkam. 😉 Pytala som sa ho aku tortu chce, odbil ma s pozamkou, ze je stary somar a ze este to ma aj oslavovat, 😀 tak som ho vzala za slovo 😀 😀 😀 . 😝
Povodne som chcela ze mu spravim auto 😉.
Lienka je cokokorpus, parizska slahacka, banany. Vaha 3,6kg. Pre zaujimavost material vysiel 19,17e s tym ze 1e som si dala za farby a 2e za energie.
No a posledne je pokus o baletku, pracovna fotka ..no co z toho nakoniec bude netusim. sulkala som z WI..a rumom som riedila farby..teda to malovanie moc nejde, robila som to sparatkami, bo take stetceky tenke nemam ..nezohnala som 😒
@tinamk @lydik @alexandrakocikova @patrikmisko @maya30 @janula.h @salonka1981 @artepf @nika222
nááááááááádherné - ešte, že sa nepriberá od virtuálnej torty 😀 😀 😀 😀
@janula.h juj krasny tiger, sikovncaaaa 😉
dievcence krasne tortusky ste porobili 😉 😀
pekný víkend - tak som po dlhej dobe mala 4 torty na víkend, všetko pre susedov z dediny 😀 a musím povedať, že som si to aj celkom užívala - až na tú žltú - chceli na nej všetko použiť ( zelený mramor na hornom poschodí a falošné diamanty som už zatrhla 😀 😀 😀 ) všetko v rámci dovolenky 2 dní 😝 s Filipom pri zadku ( druhýkrát ho nechám v škôlke 😅 )
@lifinka 🙂 ďakujem ..ja som sa teraz nejako rozfialovela 🙂. ..v poslednej dobe robím veľa fialových 🙂..gelovku mám Wilton -violet, tou som ofarbila aj lupienky a použila práškovú...túto http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
a do stredu ešte trochu tejto http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
Dort HP neni muj
@anibas mooooc kraaaaaaaasne 😉
@bambula1307 To sa dobre robí s Tuzemským umom 😀
@pipka je to tato, niekde pisu ze je to lekno, inde ze tulipan http://www.cukrarskepotreby.eu/469/Lekno.html
Holky uuuzasne torticky, uplne vsetky!!!!!!
@florentina toto som musela prečítať aj mojmu doma : Obvzvláště z žabičky se v průběhu let stala spíš taková pidlooká pitoreskní postavička 😀 😀 😀 😀 😀 ,milujem češtinu 😀 😀 aky by bol preklad tejto tvojej vety do sk ???? 😀
@viera6 dakujem
@mima595 ja sa stravujem podla norbi update takze v podstate aj z toho by som mala schudnut a nic

@jakelina zatím nijak, ale přemýšlím, že si na fcb založím ještě jeden profil jen na dorty, kde nebude moje jméno, trošku jim to ztížit 😝 😀