Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dajna11
@levandulka3
no baby, sak teda uvidime, prave som dopisala mail rovno do Madarska🙂))))
@luciahromadkova inspirace
dievcata poradte mi nejaky dobry recept na piskoty na tortu moje su vzdy nejake zvlastne:D ....vopred dakujem
@p69majka Dakujem Majka, ano, tesil sa, velmi. 🙂 Svoju zirafku ma od narodenia. Dostal ju od mojej kamosky, este ked bol v brusku, potom som ju vzdy dala k nemu, ked zaspaval a teraz ma 5 je to jeho neodlucitelna sucast. Jednoducho ju miluje, bozkava, nosi vsade, ukazuje jej nove veci...niekedy mi pride, ze je ako jeho dalsi surodenec 😀.
Tu su este 2 fotecky v akcii a na tej druhej ma svoju "Efku" (tak ju volal, ked nevedel este riadne hovorit a zostalo jej to) 😀 😀 😀
@zuzana92101 Patko ma takto mysku, uz 9 rokov.bez nej ani na krok.........🙂) akurat teda do skoly ju nenosi, ale inak spi s nou, ked niekde ideme autom, tak mys s nami, telku s nou pozera.no presne ako pises, ako surodenci🙂
@aduskatt mnaaam, to vyzera super, len ta palka za formu...ale dobra zmena...nieco ine 😉
@zuzana92101 ved to, drazoba je to☹( cakam na odpoved od vyrobcu, ci je nejaka moznost...
@aduskatt preeeeesne, aj u nas...minule sme isli niekam autom a uz sme vychadzali na cestu a ze kde je efka??? zabudli sme ju...tak som mu povedala, ze strazi bytik...no kdezeee, nepomohlo. Ze jej bude smutno atd, slzy v ociach, tak sme sa museli vratit 🙂
Uz je taka vysuchana, len zasivam stale uska, ale inu nechce. Kupili sme presne take iste (mame doma 4 exeplare 😀 ), ale ee, ta najstarsia je najlepsia.
@zuzana92101 my sme nikde taku mysku uz nevideli, tiez uz ma za sebou niekolko plastickych operacii🙂)
@levandulka3 no musím nájsť ktorá to je,viem že tam v skupine dávala fotky že si kupila konečne a že skúša o dušu 😀 😀
@levandulka3 tu su fotky ako to robili http://www.facebook.com/media/set/?set=a.590882...
baby prosim, 40cm dlha torta v tvare cisla 1, klasika 2x plnena bez ovocia moze kolko vazit? poradte ak ste robili 😕 moze mat 4,5-5kg? dakujeeem

@dada2007 ja mam spodok 30x30 okolo 6 kg, vacsiu som nerobila, tak neviem☹(