Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina Potichu ďakujem 🙂
@lamps Ďakujem pekne.
@florentina Ďakujem pekne si milá, naozaj ďakujem.
@dm1 Budem držať palčeky, aby sa dalo tvoje telo do poriadku.Aj vy ste mi držali a podarilo sa 😉
@mamina1978 Ďakujem, silno držte ako doteraz 🙂 🙂
@lamps Ďakujemmmm
@timotejkabrejkova juuj drzime palce nech je to tam 😉 😀
Kočky idem k vám pre RADU. Pečiem 2 poschodovu tortu. SPODNY KORPUS bude mať PRIEMER 26CM, aký velky ma byť VRCHNY??? DAKUJEM za odpoved. 😨
Holky, ktora mate blízo cukrarsky obchodik /už nepamatam ktora ste sa ponukali ☹/ ale neskocili by ste mi kupit nejaku prachovu fialovu ? teda uz mi je jedno aku ☹ ☹ ☹ len nech je sympaticka 😀 😀 😀 bo toto je uz des
@timotejkabrejkova aj ja držim palčoky a uz teraz tak potichucky gratulujeeeeeeeem 😵 😵 😵 😵 ja ani nepísem ako a ako rychlo sa mi nastahovali moji dvaja chalani do bruška 😀 😀 😀 ale prosto v skratke nemôžem byť ani len pri tom ked si chlap stahuje treeenkyyy 😀 😀 😀
@timotejkabrejkova jeej to je super sprava, vidis, kto veri v zazraky, tomu sa zazraky aj deju 😉 velmi sa s vami tesim 🙂
KAUFLAND od zajtra SALKO -1 €. Viem, je to Tatra, ale maju aj karamelove a kakoove sladene mlieko za 1,49€.
@pristela ja som na tom s otehotnenim podobne.. Chlap sa mi smeje, ze chodi okolo mna len trenkach a aj tak sa podari.. ;);)
@timotejkabrejkova moc moc gratulujem.. Zazraky sa deju.. ;););)
ja to proste nechápem ,a le holky moc zase prosim nemate nejake torty s nábytkom ? 😀 😀 😀 akoze torta pre chlapa 3kg miluje provensalsky nabytok 😨 😨 😨 ako zlatý, zlatý, ale čo ja s tym na tortu ??????????
Kočky nejaké inšp. na krtiny pre dievčatko bez bábetka,lebo nemám nato formičku

@timotejkabrejkova júúúúúúúúúúúúj to sa strašne teším z takej krásnej správy a veeeeeľmi držím palce 😅 😅 😅 😅 😅