Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@blcha nadherna je 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ........ super sa ti podarila. Nic nemen 😉 🙂 je super tak ako je 😵 😵 😵
baby neviem či ste niektorá dávali ale Salko v Kaufe je za 1 e
@mamina1978 dakujem pekne snad sa bude pacit inak ma 7kg spodok cokokorpus rafaelo krem banany cucoriedky ,vrch mramorak parizska slahacka s mascarpone a maliny banaby 😉
baby co myslite dokedy ta torta vydrzi aby bola este dobra panicka ju chcela na piatok rano takze vlastne som ju robila v stredu a dnes len zdobila svadba je v sobotu ale podla mna ju budu jest najskor tak v nedelu pondelok co myslite vydrzi? 😕 😕
@katarina51 super je to paradne sa ti to podarilo 😉
ahojte babulky ak mate neake inspiracie na torticku farmu musim zajtra nieco zbudchnut pre dcernku dnes mala dva roky a koli tej svadobnej neako nestiham a dostala som z nej ze tam chce zvieratka prasa ovcu rybu kacku a morca tak neviem ako to vymysli ak mate neake inspiracie budem rada 😉
@luciahromadkova krásna
@katarina51 parádna je tá veverička
@blcha niečo som našla
@maya30 já mramorák dělám tak, že šlehám celá vejce s cukrem, potom přidám olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. A do mixéru dávám dávku max. z 8 vajec, dneska jsem dělala ze 6 světlé těsto a z 5 vajec kakaové a z toho jsem pak vyráběla ten mramorový korpus 😉 . Vím, že se mají nejdřív vyšlehat žloutky s cukrem a potom na závěr přidat vyšlehané bílky, ale já to takhle dělám už dlouho a není tam žádný rozdíl, tak proč si to neulehčit, že 🙂 ?
holky ja maaam radooost , mne ide koonecne druha rura 😵 😵 😵 😵 som donutila brasku 😅 kuknut to a zatial cely den drží a ide , parada , ja toho dvadsiateho siedmeho snaď aj dám 😀 😀 len aby vydržala 😕 juj , to sa bude piect v dvoch rurach 😵 😵
@katarina51 😀 😀 😀 😀 😀 tie kravky maju aj ceculky 😀 😀 😀 ja umrem 😀 😀 , som si musela uloziť 😀 😀
Baby chcem sa opýtať, ten pribináčkový krém z 2 šľahačiek a 500g tvarohu je to formy o priemere 23? Neviem či mám pridať, alebo mi to bude stačiť do obdĺžnikovej, prekrojenej raz..... 😒
ahojte dievcata, zacala som uz pracovat, vobec nestiham sledovat 😕 chcem sa iba spytat, neviete, ci je niekde v akcii maslo? dikes
@mizulienka a jak to jde, myslím práce??
@mizulienka kauf je 1,15 EUR, inak asi nic. Ako v praci?
Baby, ked robíte 3poschodovú tortu, tak kolko asi vážia? potrebujem na svadbu, bude v nej čoko plnka, mandlová plnka a tvarohová s ovocím. len tak približne dakujem 😉

@rapunzel1 áno na pečiaci papier som to robila. Čokoládu rozpustím s troškou cery (dávam ju od oka) a potom som písala čokoládou na papier, dala som to do chladničky a keď to bolo také napoly stuhnuté, že to ani netieklo a ani to nebolo ešte celkom stuhnuté pricapla som to na tortu a opatrne som dala dolu papier. Išlo to ľahko, nemusíš sa toho báť. S bielou čoko som to ešte nerobila.