Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, pridávam moju dnešnú, mala som voľnú ruku, nechali to celé na mňa, jediná podmienka, aby si z nej 20 ľudí dalo 🙂 a už mi volal pán,ktorý to objednával svojej priateľke (asi spolu aj robia, lebo ju mali v práci) a povedal, že doslova znej padla na kolená, že v živote nevidela krajšiu, že z nej bola úúúplne vytešená, že ju všetci obdivovali a že sa celá zjedla a torty už len odomňa 🙂))) juch juch aká som rada, tak moc taký telefonát poteší 🙂)))
No, ja sa idem pohadat trosku do skoly, zeny moje☹( taaaaaaak sa mi nechce, ale nie je ine vychodisko, tak drzte palce
@kobrtko veľmi pekná tortička 🙂 tiež plánujem niečo podobné a tiež to bude moja prvotina 🙂 chcem sa spýtať ako ste spravili tie kvietočky, ďakujem
@aduskatt jejda tak to sa držte juj natoto som ja tak nasrdená ked také počujem . Ja mám tiež z toho obavi do budúcna.Lebo mám syna s ráštepom chrbtice nieje to na ňom vidieť,ale je taký slabučký a hrozne citlivý,taký drobný od rovesníkov. aj by mal ísť od septembra do školy,ale sme dali odklad. Inak je múdry,od 2,5 r.pozná abecedu vie písať ,pozná hodiny,ale ostatné. 😝
@wera.g no to je farebna naadhera
tak triedna uz treti tyzden chora.tak zajtra idem rovno za riaditelkou
@aduskatt jeeemine, to mi je luto...len chod narobit poriadok, aj tie detska by som si nabok zobrala a vycistila im zaludok!!!
Zienky prosim pomoc. Volala mi zakaznicka, chce tortu pre svokru k 60. Indicie - rada pracuje na laptope, rada tancuje a pracuje v bare. Ona to na mna vyblakla v telefone a ze aku mam predstavu 😀 tak som jej povedala ze este ziadnu, ale dam jej skoro vediet... 😉 nemate nejaku tortusu co by tam pasovala? No a najlepsie, ze nie velku len tak pre 10 ludi ;)

@mojmacik nádhera.tie obrúčky na každej si si kupovala či vyrobila z niečoho?