Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte dievčence, chcem vás poprosiť o radu, kúpila som si takúto formu silikónovú a raz som ju už skúšala a robila som perličky, trochu som pocukrila formu, napchala hmotu, dala na chvíľu do mraziaku a krásne mi išli von. teraz chcem skúsiť tú druhú obrubu a tie srdiečka tam ale nijako sa mi nedarí dostať ich von, skúšala som ten istý postup ako na perličky ale nejde to, láme sa to, trhá, nevyberiem to z formy v celku ☹ čo robiť, máte skúsenosť?
@eliska22 zabudla som ešte foto toho panáčika 🙂 aspoň s niečím sa pochváliť, aj keď to veľmi na chválu nie je, keď vidím tie nádhery tu :D
@bambula1307 moja kamoška mala tiež príhodu, mne skoro cvrklo, keď som bola pri nej. Boli sme spolu v parku kočíkovať svoje ratolesti. Malý jej plakal, tak ho nakojila, cicík nechala vonku 😀 😀 😀 😀 malého dala odgrgnúť, šupla ho do kočiara a uspávala ho taká odhalená 😀 😀 😀 😀 keď som to zbadala .... fakt som sa skoro od smiechu pocikala 😀 😀 😀. A ja som nejaký mesiac dozadu išla odovzdať tortu a neuvedomila som si, že tesne pred tým, ako mi pani zazvonila, že už je pri činžiaku som bola u mojej osobnej "kaderníčky", teda u mojej Veronky, tá mi podávala do vlasov všetky ich pukačky a nahodila mi teda parádny účes 😀 😀 😀 😀, našťastie pani mala tiež deti, tak to chápala, teda aspoň sa tak tvárila 😀 😀 😀 😀
@lamps u mna bola vcera @pralinka25 a ja som si tiez nejak neuvedomila, ze natacky na hlave🙂
Poraďte mi pls. Potrebujem tortu cca35-40 ludí, a bude tam veľa detských postavičiek . Deti v MŠ. namáte nejaký jednoduchý postup na postavičky, Stačí aj foto. Dobré je aj to v predchádzajúcom príspevku, no to je asi forma, 😖 😖 Aká by mala byť veľkosť?
babenky, ktora mate zvladnutu temu Harry Potter...ta kuzelna palicka ma nejake specifika, alebo mozem uplacat hocijaku kuzelnu palicku? kujeeeem
@lamps jaaaaj no dobra prihoda v parku a aj s tym ucesom ..xixi deti su zlate 😀 😉
tak já holky miluji jak Pána prstenů, tak Harryho Pottera a to jak v knižní, tak ve filmové podobě 😉 ...běhá mi to doma jako kulisa poměrně často.... a ta hůlka, jako specifika má v tom, že každý ji má z něčeho jiného, ale na vzhledu to tedy není poznat, můžeš udělat jakoukoli dřevěnou, tu zlatou co je výše bych teda nedělala. Nejvíc se mi zdá ta prostřední...
@florentina super, dakujem🙂
pomohli ste mi🙂

@pipka
@lamps dievcence no pekny trapas...ani vlasy neumyte, nenamalovana..och..no asi bol na mna pohlad 😀 😀 😀
Janka dobra historka, vdakabohu za nohavice, ale sak aspon sa clovek zasmeje aj ked na vlastny ucet xixi. 😉 😀