Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
prosim vas napisali by ste mi ako robite pribinacika? nasla som tu, ze tvaroh+slahacka+creme ole ale neviem ako na to´, len to spolu vyslaham?
@dm1 Nádherné tortičky
@mariann2 Nádherné tortičky
😲 jéééééžiš,ja umrem!!!tie sú prekrááásne!!! 😲
ake krasne ste popridavali, ja tento vikend mam zabijak 7 , pastelkova bola pekna az na tie pastelky vobec sa mi nedali pekne urobit, minule som ich mala take krasne ze vyzerali ako ozajsne , dokonca z oslavy mi hovoriliprihodu,ze babicka vrieskala po vnucke co ohryza tie pastelky🙂,ale som nestihala tak to schvalne tak ..,ale 6 uz hotovych a jedna svadobna este caka na jemne doladenie 🙂, pridavam jednu vecernu erotikus na inspiariu 🙂))))))))))))
@pipka haa, že vraj to nieje krstinová ale svadobná 😀 😀 😀 aj ja tesim , zajtra ti volam a dohodneme , bo vsak ja absolut este nic netusim , nestiham , som musela chodit cez tyzden opatrovat maleho a chodila som domov o 17hodke ☹ ☹ ☹ vsak pokecame 😅
@dm1 ano , ano myslela som na teba, slo to s tym uplne v pohodicke aj sa umyla krasne bez poskodenia, este raz dakujeeem , je naadhernyy 😵
@miciatko no mali 10 a 13 kg a teda mam fakt svalovicu.
@pipka ja som chcela tiez plnit v stredu ale som sa bala ze skoro. V stredu a stvrtok som bola este normal v robote dnes dovolenka. plnila vsetko este len vcera vecer 😝. Este som ich stihla aj nadranom potiahnut potom som hodila 2-hodinovy spanok zaviezla maleho do skolky na 2 hodiny zalahla a makala v kuse do 3 co som to davala dokopy a potom uz prisli pre ne... Akoze uz som robila taketo vacsie ale to bolo prvy krat co islo na jednu svadbu taketo vacsie naraz a bolo to o hubu tolko hodin na nohach z roboty a piekla som stredu aj stvrtok 😝

@sticker ja to tiež robím z malej margarétky a tú ešte nožničkami nastrihám 😉 z veľkých lupeňov to budeš mať asi moc veľké 😝 keby som nemala formičku, tak by som si asi v ruke urobila taký malý šulček a stenšila kosticou, potom ešte tiež nožničkami nastrihla