Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Rampouch..🙂
Co jsem to vyhrála??? 😕 😅 😀
@zdenallicka viiiiiiitez 😀 😉 jestli to je teda pravda 😉 holky dobrou... 😉
@zdenallicka muzes si upict dort 😵
@zdenallicka presne tak 😀 si prva ale fakt prva kto to za 10 rokov vedel 😀 to ta musi hriat a stacit ako vyhra 😀
@alionuska - Ďakujeme krásne za tortičku. Aj mmm sa veľmi páči.. už sa neviem dočkať zajtrajška kedy ju ochutnáme i keď ma bude srdiečko bolieť pri krájaní 😉
baby, jedna z va
s tu davala recept na orechovy korpus....
ale ked som to pozerala, tak je tam az 350gr cukru napr. a vacsinou mate ostatne recepty tak 150g a pod.... nebude to nejako vela??? aky je z toho potom korpus?
lebo dnes vecer idem piect nejaky prechovy.... a tiez kukam , ze skoro vsetky davate do cesta ole´j.... hmm.. ja tusim ani nikdy nedavam, len do babovky,alebo do bublaniny mlieko apod.... ale do torty??
no, asi by som skusila ten orechovy
neviem, ci ho nedavala @beruska2x , ale nie som si ista.... 🙂
vopred diky!
a co je to prdopec????? to je prasok do peciva???? alebo ? 😀 😀
http://www.tortyamedovniky.estranky.sk/clanky/o...
tady je.. je to praskovy cukr 😉
aha🙂 dakujem, a mas ho vyskusany???? lebo chcem taky, co uz niekto pozna, ze je dobry 🙂

@lucisa neboj ja delam rucne a za chvilku to je zpracovany.. v poho zadna drina 😉 ta prijde az na vanoce..