Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby teraz som mala smartflex citrón, a pri valkaní sa mi robili na ňom bubliny, prečo? žeby teplom
@mirinecka vraj sa tvoria keď sa moc hmota premiesi, je v hmote potom vzduch a takto vychádza von., ja mám vždy tenučkú ihlu nachystanú a prepichujem bublinky a zahladím..
@zuzana92101 môžem sa spýtať koľko ich toľko tortičiek stálo? 🙂 ďakujem
@terinka2013 ďakujem. Mohlo to byť tím lebo som musela uspať krpca tak som to valkala na tri krát 😀
@simasa wau
poradte prosim, ked robim tortu, ktoru treba dorobit, napr. dolepit nejake tvary, tak z hmoty, ktora sa mi zvysi ze? co do nej davate len plnku ci aj lekvar alebo rum? robite to ako gulicky????
@lokalistin Krasna torticka s detailami ........sa ti super vydarila..... 🙂 😉
@mamina1978 dakujem
@lucula73 malin sme davali 100g, pani chcela len 1x plnene, tak preto je to tak. Normalne by som aj ja plnila 2x. Naklady na jednu boli asi 5.5-6e. Neviem to uplne presne, to bolo tak z rychlika vyratane, ale asi tak nejako. Najdrahsi bol samozrejme potah 🙂.
Holky prosim vas nemate nejake inspiracie na mamuta z doby ladovej ? moze byt aj nieco prastene 😀 alebo 3D je to uuuplne jedno , bo google ohladne mamutíka nula bodov ☹ ☹ ☹
dievcata z ba a okolie!!! ktore peciete aj zakusky? potrebujem kontakt. dakujeeeeeeeeeeeem.
baby co poviete na tieto stetce, boli by dobre na oci ?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14219311&tab=4
@lussy23 jednoducho 😉 vytlačila som si ju a jednolivé farby vyrezala a poskladala
inak bola k rociku(vid rucka krtka) a benik ma rad krtka a balooooooon 🙂
@mojmacik krásny krtko,ako si ho robila,že je taký pekný ?mňa čaká o dva týždne 🙂
babenky,idem si po radu.ako by ste ozdobili,poriešili tortu na dvojoslavu.kamoška má 40 a jej dcéra 14.......všetko nechala na mňa,len že to chce dvojfarebné,niečo na polovicu,buď srdce alebo hoc čo......ale to ako ozdobiť,ma absolutne nenapadá..... 🙂

@elamaslakova ved to, oni to maju sup sup vyvalkane