Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Sladké žienky, dnes recept na karamelové muffinky. Klasicky priamo pri košíčkoch na muffiny v sekcii potreby na pečenie, aj by som Vám dala priamo link, ale nemóóóóó´žem🙂 je to proti Koňovým pravidlám🙂
@lamps nádherná ja mám na štvrtok robiť margarétkovú a ty si robila takú s veľkou margarétkou a malými ja som si ju uložila ale nejde mi to rozkliknúť iba malý náhľad nemohla by si ju sem znovu hodiť dakujem 😉
@halienka úplne uchvacujúca mňaaaam
@levandulka3 ďakujem, myslíš túto?
@maya30 monsterka je neuveriteľná 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@viera6 sa mi zdá že aj na torty snov je postup
@lamps ano to je ona môžem sa inšpirovať? a čím si vykrajovala tú veľkú margarétku?
@levandulka3 jasné 😅
Babyyyyyy , mna asi z mojho druhorodeneho synatora dnes poraziiiiii 😠 😠 😠
Dnes mame s mm 12 . vyrocie svadby a chcela som urobit moju prvu coko torticku s cokomantinelmi ...... 😵
Vsetci spia............. ja som si vecer v klude upiekla korpus , porobila par ozdob na torticku , urobila plnku a chcela som si vytiahnut coko ...... hladaaaaaam , hladaaaaaaaam coko som nasla len jednuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!! Ostatne sa vyparili !!!!! V tom ma prsty zarucene moj sladkopazravy synacik cislo dvaaaaa 😠 😠 😠 AAAAAAAAAAAAA 😠
Juj Baby som taka nahnevana 😠 ................. Ako mam teraz urobit mantineli na 26 cm korpus z jednej cokooooooooo ☹ ☹ ☹ A navyse su u nas v nedelu vsetky obchody zavrete !!! ☹ ☹
@cwilinge77 ako presne sa to robí? Zatiaľ nechápem. 😅
dievcata prosim, nemate niekto nejaku inspiraciu, torticka k narodeninam s temou new york...
@mamina1978 to poteší, mne sa to našťastie ešte nestalo 😝 a ako si nakoniec vyriešila tú tortičku?
@akzuzs 200 g cokolada, 3 PL kukuricny sirup. Nad parou rozpustit cokoladu, vychladit,pridat sirup a premiesat. Dat na 2 hodiny do chladnicky, mas super cokohmotu a tam pridas len trosku ciernej a mas ciernu, ja som tak potahovala lienku.
@daducha Nádherné tortičky
ahojte,prosim o radu,nemate niektora recept na kavovy korpus a kavovu plnku? manzel bude mat 30tku a je milovnik kavy a chcel by kavovu tortu...dakujem pekne

@jakelina krásna kuchyna, sranda koľko má laikov, viac ako torta 😀 ale fakt je krásna ako z katalogu 🙂