Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Sladke zienky prosím vas ako by ste urobili na bazéne ten okraj hore?
@mamina1978 Aj ja som s nimi moc spokojná....najviac ma baví to ,že si písmenká spravím hrubé ako chcem a dajú sa aj postaviť na tortu 🙂
moja dnešná tortička a víkend voľný 😵 tešííím
@jakelina Majka ,tie su fakt nadherneeeee, take jemnulinkeeee 😵 😵 😵 😵 😵 A zase krajka, ja to uz nevydrziiiim.... aj ja ju uz chceeeeem mat doma 🙂
@mamina1978 děkuji moc, no snad se budou líbit. Dostala jsem zadání kaly, srdce a do modra. Nic jiného.
@jakelina budu urcite spokojny ..... fakt super kombinacia,........ som si ulozila, nevadi, zeeee 😔 😔 😔 😔
@mamina1978 jejda to víš že nevadí. Mám radost, že se ti líbí 😉
@jakelina určitě budou, krásná práce!!!
@mamina1978 dakujeeeem 😵
@pipka 😀 😀 😀 já jsem je dokončovala hodně po půlnoci a krajku jsem dělala s vypětím posledních sil, ale zatím se mi vždycky povedla krásně. Jde to dobře i z té formy, tak se nemusíš bát. Jenom pořád neumím odhadnout, kolik toho prášku udělat, zůstalo mi, tak jsem to natřela na silikonovou podložku co mám ještě jednu a jsou to takové kytičky, abych to nevyhodila. 😝 😀
@ajka82 ja som presvedcena, ze takuto tortu by som ani nevzala, odmietla by som 😖
ja som asi nejak pedagogicky poznacena, ale ja nedokazem podporovat aby deti pozerali taketo "rozpravky" kde je len nasilie a brutalita 🙄 🙄 🙄
ja som aj v skolke tvrdo za to, ze ziadne zbrane ako hracky a ani taketo figurky kadejake, co maju meče a pistole si deti nemozu nosit 😒
zlatyyyyyyyy mickey 😅 😀

@ajka82 @pipka @lawli jeeej aj ja mam tieto vykrajovacky a musim povedat , ze su fantasticke. Prave som ich prvy krat pouzila na tej cokoladovej Johanna. A daju sa krasne hrube pismena lahulinko vykrojit...... 😵 😵 😵