Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 sorry,dufam,ze je ok,ze som sem ten link vopchala
@lokalistin jasné ja ju mám z T-Fornaxu a je lacnejšia stojí 14 €
@levandulka3 no pekny rozdiel ja som napisala do googla po slovensky a nic nenaslo a potom po nemecky a nslo tak som dala ten link
@sikag ďakujem... nakoniec som to vymyslela ako šikmú tortu, lebo urobiť veko 40*40 sa mi nezdalo reálne, aby sa neprelomilo, tak je to všetko torta, zošikma ukladaná a boky potiahnuté pásom hmoty a vrch ako veko krabice zase potiahnuté inou ... zákazníčka bola nadšená, tak som spokojná aj ja 🙂
@levandulka3 tá slnečnicová je kráááásna 😉 😉
ahojte, pridavam tohtotyzdnove...syn mal narodeniny tak samozrejme vymyslel auto, aby som to nahodou nemala lahke 😅 ale nemala som to srdce povedat ze nie ked vidi ze cudzim spravim tak preco jemu nie...zralok bol na zelanie pre dietatko ktore tam chcelo vela krvi, dakujem @jakelina za tip, cervena gelovka bola uplne najlepsia 🙂 ostatne su take klasicke, buduci tyzden mam len dve (snad nic nepribudne) surne mi treba upratat, kvoli tortam mam tak zanedbanu domacnost ze az 🤐
Dievčatá sladké,ako na krivú tortu ? mame nejaký osvedčený postup ? 🙂
Ahojte píšem ešte raz , ak to náhodou niekto prehliadol 😉 zháňam na túto sobotu čo príde 27,7. postavičky z krtka , prosím kto by bol ochotný vyrobiť mi ich a poslať poštou ? alebo poprípadne blízke okolie by som po ne zabehla . Pravdaže nie zadarmo 🙂
@raduska12 som presvedcena, ze nie🙂 alebo potom az tak, ze sa toho ani nechytaju a zasielku radsej stratia. 🙂 nemam s postou dobre skusenosti. Je mozne, ze nie vsetci, ale uz u kuriera mi bolo oznamene, ze to ide cez 10 ludi a treba sa ponahlat🙂 tak myslim, ze posta na tom lepsie nebude🙂 ale mozno sa mylim
@lokalistin dik ale uz to nejde opravit to vies ked mi mala pol klavesnice potrahala tazko sa pise 🙂
@aduskatt no já posílala perníčky poštou jako křehké až do Vodňan, což je přes půl republiky a došly v pořádku, až jsem se divila 😉
@vecernicci ja som dala na krabicu nalepku krehke, neklopit a ked som to podavala, tak sa len zasmial, ze ci si myslim, ze ked to ide cez 10 ludi a kamionov, niekto to bude brat vazne☹
@raduska12 hele, myslíš, že bys to fakt nezvládla? tady je fakt supr jednoduchý postup 😉 http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread...
@vecernicci veruže nie preto zháňam tu 😉

@jakelina
@mimcak na to je forma http://www.google.de/imgres?um=1&client=firefox...