Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@levandulka3 nadherna torticka aj muffinky, no a tie korunky uzasneeee 😵 😵 😵
@levandulka3 krása, to museli mít dětičky radost!
Ahoj. Baby nemate nieco ulozene na vyrocie ale tvar srdce a na to jedle foto. Neviem ci tu fotku mam dat na tortu alebo spravit ako ram a dat to tam postojacky 😀 😀 ja som na nete nic nenasla co by ma tak chytilo. DAKUJEEEEEm 🙂
Inak kočky cez víkend som robila tortičku pre svokru k narodeninám.Nedávala som ju tu ,lebo som ju riadne odflákla, kedže bola robená narýchlo. Ale chcela som toto,že robila som do nej parížsky krém ten s maslom. Vždy keď som ho robila tak som dala šlahačku s čoko na noc do chladničky.No teraz som vyskúšala čoko iba roztopiť v šľahačke nechať vychladnúť na izbovú teplotu. Maslo som si medzi tým vyšlahala s cukrom a potom prišlahala čokoládu. A nič sa mi nezgrclo 😵 🙂 .Ja len ,že viackrát sa to tu rozoberalo,že sa zgrcol krém ,mne sa to tiež vždy stalo stále som to zachránila síce tým ,že som davala nad paru a bol ok,ale takto sa mi podaril hned.
Chcem sa spýtať, bude mi stačiť 1,4 kg smartfex velvelt na okrúhlu tortu? Ďakujem.
@levandulka3 ahoj prosim ta, tie gulicky su jedle? kde sa daju kupit? ako sa to vola? dakujem🙂
@levandulka3 nadherne aj muffinky, inak ja by som strasne rada nejaku dievcensku tortu.......... 😀 po dovolenke
@jakelina velmi pekne, pani moze byt spokojna.... 🙂
@levandulka3 ahoj, mozem sa opytat, ten vzor robis sama radielkom alebo cez tu podlozku? vdaka
Baby nemate nahodou ulozenu nejaku vtipnu tortu pre zubára ? Gúglim, no nic ma neoslovilo, popritom som viackrat na nejaku narazila a nikdy neulozila a teraz by sa zisla...
@ludkas31 podložkou patchwork si to naznačím a potom radielkom obtiahnem
@cicamica1980 pravdaže jedlé, to je taká okrúhla sada Dr. Oetker v každom supermarkete kúpiš
@levandulka3 krásne dielko, super
@luciahromadkova mozes mojej hanke spravit ...nenahnevam sa 😀 😀 😀
Opat mam na Vas otazocku. Idu strasne tepla,uplne,ze najstrasnejsie a ja zrovna na sobotu robim tortu :( budem tam davat harmonikove klavesy a bojim sa,ze mi ta cierna bude pustat do bieleho potahu. Stalo sa Vam to uz? A ak ano,da sa tomu nejako zabranit?
A este prosba o tapetky na little pet shop,robili ste niektora? Ja neviem, ci zvladnem modelovanie tych mrnusov, ale chcem skusit,ved sa musim posuvat dalej 😝

@pipka tesiiiim 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵