Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina posledne 2-3 mesiace ich mám akosi veľa...predtým som mala aj voľné víkendy no teraz sa toho nakopilo....sa to moc rozkríklo asi 🤐 ....inak ďakujem krásne za pochvalu ,ale zase až také rovne ako podľa pravítka nie su ...no je pravda ,že si na to potrpím a tortičku pred poťahovaním hladím a hladím...niekedy aj 20min. 😀 😀 😀 😀
neviem ci drotikujes ? a kvietky bez drotikov mam problem to naskladat na tu tortu, nejak mi to vzdy nepasuje, vytrca a podobne...ty mas tie torty take uhladne, ciste, krasne 🙂 , do PE nechodim .ja az tak casto nepeciem, mozno raz za mesiac, mne to az tak neponahla , nepotrebujem tie cukriky surne...mam aj smartflex ten uprednostnujem...
@lamps ale niekedy by som sa rada pozrela ako robis figurky, kviety
@pristela tá baletka je nádhernááá 🙂
Baby náhodou niektorá nerobíte marcipánové figúrky ???
@lawli Nádherné tortičky , krásna , čistá práca
@malibu21 skus dat foto figuriek/figurky alebo aj torty, mozno niekto napise a urobi... a zas je dolezite, ci sa to da aj poslat, aby sa to neznicilo...
@pristela Nádherná tortička, baletka je úžasná
@lamps Tortička je úžasná , macko perfektný
@jakelina Dala by som si kúštik z tej tvojej tortičky , idem aj ja naplniť synovi tortu na zajtrajšie narodky , už sa teším na ňu :D
@jenie123 Nádherné tortičky , všetky super
@anibas vidíš zvyk je železná košeľa, ja som mala minulý rok PDT a nadávala som teda riadne, mne sa s ňou robilo veľmi zle a so Smartom sa mi robí fajn, ale zakiaľ ho rozvaľkám ide ma picnúť. MMF si zarobím do zásoby a potom si len odkrajujem
@jakelina no to je škoda, ale príď na kávičku a zároveň si kúpiš aj ten cukor 😵
Prosím vás čo maľujete na torty @lamps @pristela @wera ... ako riedite práškové farby? Lebo ja som minule len tak si rozrobila práškovú farbu a asi som dala veľa vody alebo čo, ale proste miesto kde som prešla potom štetcom sa rozmočilo 😕 Teda som to asi mala veľmi riedke, či? @pristela tie očká na baletke si tiež takto maľovala či nejak inak?

@anibas super ho máš, to je ten co jsi se kvůli němu rozčílila???