Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Kočky ako sa to robý ked vám pošlu na mail foto torty s jedlím obrázkom.,že chcu taku istu tortu aj s tým obrázkom na torte. potrebujem ho dať vyrobiť,ale neviem ho na nete nájsť.
@lucula73 ja mam ulozene toto
@petkaa28 krasne
@pristela uuuuzasna opica, niekoho mi pripomina 😉
Baby, otazocka. Ako dlho (najdlhsie) vydrzia kvety so smartflexu v pouzitelnom stave? Potrebujem cca 10dni pred oslavou spravit kvety, lebo potom ideme na tyzden prec...a za den medzi prichodom a oslavou to nestihnem pri detoch vymodelovat...tak chcem spravit kvety dopredu a den si nechavam na lepenie, potahovanie a take tie veci...
A druha otazka, nenasla som nikde na nete...mascarpone sa moze dat do mraznicky? 😅 Mam tam 3kusy...ze ci do kosa alebo ich mozem pouzit...
Dakujem 🙂
@mimcak Dakujem ti. Torta bude pre svokru a budeme ju jest len my, rodina, ale aj tak, pre svokru chcem aby bola super 😀 Ako inak 😀 Takze mascarpone paapaa. Co uz. Budem mudrejsia nabuduce.
Este sa spytam...chcem robit orchideu v kvetinaci...mam to cele dat dokopy, a tak prevazat (3hodky cesta) alebo nejako orchideu zvlast nech sa to nahodou nepolame a potom to tam dorobim radsej? Este som neprevazala tortu, zatial som ich robila pat...
Teraz rozmýšlam,že som tu ešte nedala posledné dve víkendové. Safari 5kg, pribináčik a parížsky, Na 50 3,5kg pribináčik.
@luciahromadkova lucka dík,tie sú pekné,ešte dačo skúsim na googli nájsť......ďakujem 🙂 🙂 🙂
babyyyyy pomoooc, potrebujem poradiiiit.
sak moje dieta ma zajtra narodky a ja jej potrebujem spravit daku minitortu, potom budeme mat velku oslavu s deckami az 31. 8. to mam plan, co spravim...aale teraz netusim 😕 😅 😅 ☹
len taku malinku ako jeden kopcek z husenice...ale co? 😕
uz mala taku lienku, korytnacku, aj kvietkovu..ake zvieratko sa da este spravit z toho kopceka? hmmmmmm? 😕 😖
nehodite mi sem nejake inspi ...ja take to malinke nemam nic ulozene 😒
dakujeeeeeem 😵
@pipka ee, len toto https://www.google.sk/search?q=frog+cake&client...
a ešte na sk stránkach.......ale nič čo by som mala uloženéééé 😒
@pipka skus mrk, tam na zaciatku je taka mala zabka
http://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tb...
dakujeeeem vam moooc sladulienky moje milovaneeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵 😵 😵

@aduskatt
@pristela no tak som im napísala či maju radi koks tak uvidím čo odpíšu. A ten trasený s ananásom sa robí klasika ako s mandarinkami?