Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby, robila som potahovku z MMF z tych smolkov, vystaci mi na potiahnutie korpusu (priemer 26 cm), aj na ozdoby, alebo zrobit este jednu potahovku na ozdoby? dakujem za rady...
@vinka Krásná...😵 Jak jsi dělala očiska? 😕
@zdenallicka sú lepené z hmoty z kúskov 😉
I ta bílá? Nebo to je běloba? 😕
@zdenallicka celé oči sú z hmoty.Aj tie mihalnice 😉 aj tá bodka.
@zdenallicka pekné hejže aj mne sa páčia asi najviac. 😀 😀 😀
ahojte mamicky chcem sa spytat ci ste sa uz niektora pokusala vytvorit tortu hellou kitty 😕
inak decka davam do pozornosti od zajtra platiaciu akcnu ponuku v Lidl.Formy,podlozky atd silikonove v akcii
@kvietocek7 ano akúkolvek baby tu robia zázraky by si neverila. 😀 😀
@vinka tak to ja nejaky podobny torte hello kity zhladavam lebo moja dcerka si uz zela na narodininky prave taku tortu,len ako sa k tomu dostat to tiez rozmyslam ci sa do toho pustit alebo to niekde objednat 😖
ano zajtra bude akcia na rozne kuchynske a pekarske veci v lidli
kuk web
http://lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-4C7D1690-BBE237...
No len tá podložka na pečenie je dáka divná.Ja mám takú čiernu bola po 2 eura v lidli.
No ja ked som ho robila v piatok piekla korpus a plnila.Kámoška mala v nedelu oslavu a v pondelok bola torta chutnejšia lebo sa viac korpus napil.Aj včera som robila ten krém a oslava je zajtra a v utorok.Tak neviem ako dlho by si chcela do predu.Viac vyskušané nemám. 😕
Dejte recept na citrónový krém..🙂
@zdenallicka na predošlej stránke je.Som ho písala ja o 16:45 asi je príspevok.traja smailikovia sú prvý 😉
@vinka Pochoutková smetana je zakysaná?
@rybca Já jsem jedla desetidenní dort a byl v pořádku..🙂
@zdenallicka tak moja zakysaná alebo kyslá alebo ako chceš 😀 😀 😀

decka mam stres.Dostala som prvu zakazu ozajstnu a nemozem ju odmietnut.Je az na November ale uz stresujem