Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin perfektná 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@daja55 dakujem
Ahoj, potrebovala by som sa poradit... chcela by som piect tortu, kde po bokoch by boli kinder cokoladky a vrch by som chcela ozdobit ovocim - proste "nasypat" tam kopu ovocia... ale neviem sa rozhodnut ci dat cerstve (co by bolo dost drahe, vhladom k rocnemu obdobiu) alebo tam dat kompotove ovocie alebo co sa mne najviac pozdava - kupit mix ovocia mrazeneho a nasypat to navrch - len neviem ci rovno z mraziaka ho tam nasypat a nech sa rozmrazi na torte alebo prv rozmrazit a tak na tortu... nemate niekto skusenost s takym??? dakujem krasne za radu
Dievčatá, mám na vás prosbu. Budem robiť tortu so slnečnicami, aké listy k nim dať? Mám klasické vykrajovačky na lístky, ale tie budú asi malé. Mám niečo len "od oka" vykrojiť? Ďakujem.
Baby kuknite, nadherneeee a zaujimave torty na medzinarodnej vystave, ale tie kvety ma dostali to uplne ako ziveeee 😵
/www.facebook.com/photo.php?fbid=474505062669363...
tu uz ide 😀 😀 😀
kočky prosím vás niekde som zapatrošila ako sa dá vyskladať torta v tvare čísla a neviem to nikde nájsť...
už som to našla, netreba ....
@zuul krásne tortičky

@mysiatkoo krásna