Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela, tu je ta torta este krajsia ako v tom casopise, asi to bude tlacou...a znova torta perfektna 😉
@pristela ahoj, nadherna torticka asterix a obelix, ako aj ostatne tvoje torty, su uzasne a nemaju konkurenciu
Uz davnejsie som sa Ta chcela opytat, ze ako robis tu travu, ze na vrchu je taka do spica, mala si to uz na viacerych tortach a neviem prist na to, ako to robis, iba ak rucne vytiahnes do spicky, hm? 😉
dakujem
@luciahromadkova no v tom casaku , kukam ze z nej aj kustik ten co to upravoval odrezal 😀
@anda1980 kujeem , si sladkaa, tá trava sa robi uplne jednoducho a rychlo , to len das kusok hmoty medzi dlane abo prsty a vyšúlkas to , sa ti to same na koncoch tak urobi do spicov, pak len kosticou v strede pritlacis na tortusu a mas dve steblá travy 😉
@pristela jeeeeeeej, perfektni su! velmi sa mi paci ten spokojny vyraz v Obelixovej tvari 🙂
@lokalistin moja, držím palce, neboj, bude to OK. Mne brali 3 šošovičky-znamienka......lebo sa kožnej nezdali pri jej vyšetrení......poslali aj na rozbor, ale mala som to OK.
držím palce moja!!!
ahojte, mozem poprosit o overeny recept na krajku z domacich surovin, dakujem 🙂
@pristela uplne uzasne, super super super
@dada2007 diky
kocky neporadite niektora? ako spravim olivovu zelenu, co mam zmiesat? vdaka
Ahojte......tortarky 🙂 .....nepiekla ste niektora tortu kmen stromu?velmi maličko som našla na nete inšpi... planujem pre mangela upiecť.... ma rad drevo.....nenašla by sa nejaka inšpiracia....prosiim.Dakuujem
@zuzzy12 je to celkom jednoduche videla som to v casopise, treba davat na plech po 2 lyzice svetleho a po 2lyzice tmaveho cesta do stredu plechu az kym sa to minie po upeceni je korpus ako kmen boky len potres kremom a vyryhujes ako pen stromu
@pristela
Jste uuuzasna!!!
Ahoj holky, nemáte náhodou osvědčený recept na jahodový krém?? 🙂 Díky moc 😀 😉

@pristela ach, dievča, ja z teba nemôžem 😀 😀 😀 😀 už som si aj povedala, že tvoje tortuše nebudem ani komentovať, lebo však to sa ani nedá .... 😀 😀 😀 😀, ale túto jednoducho musím okomentovať lebo je bombová a pri pohľade na tie tvoje výtvory si vždy poviem, že kam sa ja hrabem a mám chuť s tým skončiť 😀 ale potom si zas hovorím, že sa musím veľa snažiť a možno sa raz ku tebe aspoň priblížim 😵