Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@henny aj ja som robila podobne ako muffinka8, v podstate pribinak, a pridala som rozmixovane jahody
Holky děkuji moc za radu, 🙂 😀 😉 o víkendu budu zkoušet. Moc díky 🙂 😉
@lamps ano anooo mojka 😉 mam este jednu nalepenu ale je to ooovela lepsie, dakujeeeeem za radu 😉
tento tyzden som si dala tortovy klud, tak dufam, ze do buduceho to uz bude uuuplne ok, sak to mam zas kopu 😝 😅
ale ked vidim tie pristelkine diela, ani neviem ci sa do toho vobec pustim 😅 😅 😅 😀 😝
Holky moooooc dakujem za pacitka , aj pismenka, keby vas tu nieje , tak uz davno nepeciem 😵 😵 ste uuužasnééé 😵 😵
@pipka @lamps baby neondejte ma , však čo si o mne budu myslieť "nováčikovia" v tejto téme čo začnu citat az ted ???? 😝 😀 😀 😀
@pipka a co mas s rukou ? zase som s niecim pozadu 😠 muža nemas doma tak mas presilenu rúčku ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 žena keby toto viem tak ten vikend dondem aj s kofolou abo ananasom radsej 😀 , z toho sa da aj chudnuť 😀 😀 😀 😀 😀
chudáci tí čo to tu čítaju 😀 😀 😀 😀 😀
@bubobubina isto to ide oboma sposobmi, teda s tym papierom po mensix castiax, nie vsetko naraz... len pokial to ma vyzerat dobre, musis ratat s tym, ze torta pod tymi stvorcekmi potrebuje mat dokonaly tvar
@bubobubina ja som robila podobne lego tortu : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020179...
potiahla som ten bok uuuuplne tenulinkou vrstvou potahovky , vyhladila, rozmerala a narezala farebne dieliky, potiahnuty bok torty potrela slabunko vodou a pak uz len lepila obdlžničky, šlo to takto v pohode a celkom rychlo, neviem cely kus prenasat sa mi zda komplikovanejšie 😕
@lamps si to dobre napísala 😵 veruze sa oplati citat celu temu od zaciatku, mne to hooodne pomohlo , vsetko co viem , viem len odtialto , absolut som nemusela chodit na ine cukrarske stranky ani nic 😉
@pipka miláčik, na naše dvesto päťdesiate ôsme výročie ti do uška pošepnem za čo som ťa vymenila 😀 😀 😀 😀 no ale vraj 23.zacinajuu trhyy, tak asi nasledujuci vikend by som dorazila aj s detvákmi /29-30./ bo prvého mám zas dalsiu varku tych ATb a to ma zas vrazí nad záchodovú misu abo do postele ☹ ☹ ☹
přeji krásné ráno,
měla bych ještě dotázek. Normálně potahovku barvím gelovýma barvama, ale zjistila jsem, že nemám modrou - že tu mám jen práškovou od "Kovandovi" a nemám s tím vůbec žádné zkušenosti. To si mám v něčem rozředit?(a v čem?). A dává se toho taky velmi malé množství jako těch gelovek? A pak se to normálně zapracuje do potahovky? Jsou v tom ještě nějaké záludnosti?
Díky moc!
ahojte,
idem sa opýtať,že čo by ste spravili chlapovi na 50ku,je to starý mládenec,ale taká veselá kopa, príležitostne hráva v seriáloch,čiže jediná záľuba je film..........ale že to nemusí súvisieť s tým...........a voppred píšem,že bedničku s fľašou mi odmietli 🙂 ...nejaký nápad???
ďakujem...........
Cukrarocky, ak by ste mali trosku casu, nenapisali by ste mi kombinacie plniek a korpusov, co u vas najviac ficia, alebo co si zakaznici najviac chvalia? lebo chystam sa na tortu pre manzela, a volako neviem, co pokombinovat. prejedeni sme pribinacika, parizaku a mascarpone s b. coko, karamel ani gastanove pyre nema rad a ja volako neviem, co skombinovat. poradite? vopred vam dakujem a krasny aj ked uprsany dnik zelam, nech vam praca ide od ruky 😉

@henny jedno máslo ušlehat s cukrem, zašlehat po trochách tučný tvaroh ve vaničce a rozmačkané jahody. Skvělý osvěžující, kdyby se ti to zdálo řídké, dej trochu ole pudinku vanilka