Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahoj baby, zaujímalo by ma, či niektoré aj kupujete výstuže do poschodovej torty, lebo čo som tu čítala, tak väčšina vyrába doma, resp. používa slamky a tak...ak kupujete, tak aké? idem robiť prvú poschodovú a radšej by som kúpila, aby som mala istotu, že nič nepototo 😝 😝 😝
@timuss ja som kupovala tie bambusové, hocikde ich majú, napr:
http://www.formicky.sk/formicky/eshop/16-1-Pomo...
Ahojte,
mam technicku otazku. Robim poschodovu tortu. Spodok je orech korpus a parizsky krem ( zlozenie slahacka, cokolada a maslo ) Mozem tym kremom obtriet tortu a na to dat K2? Nebude sa potahovka topit? Alebo radsej to mam cele obtriet obyc. maslom vyslahanym s cukrom?
A je potrebne to druhe poschodie vypodlozit s nejakoupodlozkou a spajdlami alebo netreba?
Dievčence zdravím vás a pridávam jednu moju tortičku na 50 -ku a ešte ma jedna čaká v chladničke na dokončenie. Večer popozerám vaše krásne výtvory.
@elamaslakova chceme foto🙂 chceme foto🙂
@elamaslakova z ceho je ten jakoze led???
@sisix Je to kandizovaný cukor , kúpila som ho v Kauflande , nachádza sa v regáloch medzi cukrom , ani som nevedela že to existuje , poradila mi to jedna kočka čo tiež robila takúto podobnú tortu
@elamaslakova prosim ta, akym systemom sa ti podarilo obalit tu okrtuhlu podlozku do papiera? asi som trdlo, ale neprisla som na to a uz som par papierov na tom znicila 😀 😀 😀 😝
To je hotová podložka , hrúbka 1 cm a kúpila som ju v cukrárskych potrebách v MT stála 2,10 Eur, pozerala som na stránke , ale nemajú to tam teraz tak som ti našla iný obchod kde ich majú http://www.formicky.sk/formicky/eshop/9-1-Tacky... 😉
@elamaslakova perfektna torta. Posobi tak ladovo. 😀 Uplne je super.
@daja55 Perfektná
@elamaslakova Ďakujem, dosť som sa natrápila , že ako to urobiť 😀

@muffinka8 ja stale hovorim dopredu, bez toho ani nazacinam piect