Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte dievcata. Je tu 5 tis stranok a neda sa to cele preluskat tak by som vas chcela poprosit o radu.. ideme s mamou urobit babke na 80 tortu. Predstava je 2 poschodia, biely fondan, ruzicky+lístočky a otazka znie: co davate - ak davate lemovanie okolo torty? Klasicke stuzky kupene v galanterke?
Dakujem za kazdu radu a nazor 🙂
Holky tak jsem dělala svůj první potahovany dort.ach jo! Koupila jsem fondan od Dr.Oetker a hrozně se mi trhal. ☹ nevíte čím to je? Hrozně me to teda naštvalo 😢 a hlavně tam píšou že vystačí na celý dort a to teda vůbec. Ještě že jsem koupila dva...
@lamps blaaaaznis, sak to nie ze by sa mi hlas nevratil, ale by som nerozpravala dalsi tyzden 😅 😅 😀
to ticho doma by moje deti asi neprezili 😅 😅 😅 😀 😀 😀
som dnes napriek mojmu hendikepu tu robila "poriadky" s detmi, ked porozhadzovali asi 15 roznych pexies po celom byte 😝 a malý na mna pozera...ze maminka, preco ti to tak píska v puse? 😕 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lamps prekrááááááááásna
Holky torta dorobená a teda potahovala som Stellou a žiaaadny rozdiel oproti smartu v tom nevidííím /pri poťahovaní/ 😕 😕 ale ze absolut, mala som ju v pracovni kde mam chladnejsie , torta bola studena a asi aj moje ruky 😀 ked som do nej davala farbu som si ju musela aj v mikre nahriat 😀 😀 potahovalo sa s nou uplne tak isto ako smartom, rozdiel bol jediny- pri prenásaní na tortu že to bolo maksie , ale ako som to polozila na chladnu tortu tak ako smart , a aj žehličkou som ju obšahávala v pohode , nic sa nelepilo 😉
@lamps no vies co mojka, ja uz som za tieto tri dni na sebe vyskusala tolko, ze sa sama nestiham divit 😅 🙄 kloktam, cmulam, pijem, vyplachujem...a stale efekt nulovy 🙄
tak uz fakt jedine, ze si vytnem za jeden 😝 😅 😅 😀 😀 😀 uz horsie mi snad nebude 😀
aj ked ja abstinent totaaalny, to by ma asi zabilo 😝 😅
@kacen84 bud urobit z cukrikov, alebo kupit hotovu hmotu na potahovanie...na vyber ich mas veeela na nete 😉 treba si vybrat ...ci podla kvality, ceny.... 😉
ja robim so smartflexom a maximalna spokojnost 😉 😉 😉
ale baby robia aj s inymi a kazda chvali ine..takze zalezi aj co komu vyhovuje 😉
ine hmoty v lete, ine v zime, bo niektore sa viac topia...atd 😉 to skratka treba skusat a co ti sadne, to pouzivat 😉

@kvietok23 pravdaze to zvladnes... ja som to tiez robila 1x 🙂 a to som robila v lete ked sa mi strasne topila potahovka..