Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pipka skoré uzdravenie ...ja som bez hlasu bola v lete asi 2 týždne,nič nezaberalo,kašľala som asi 5 týždňov..inak,v mojom okolí veľa takýchto prípadov ...dlhý kašeľ,potom z ničoho nič prejde...drž sa..jaj,ako rada by som vás videla..zajtra sa stretáte,však??..nemám šancu,máme oslavu Tomáškových 2.narodenín a teraz sa morím s tortou..ešte že tato išiel s malým het 😵
prosím vás viete mi poradiť, či sa môže dať pod smartflex čokoládový krém šľahaný nad parou- vajíčka,cukor,čokoláda,kakao+vyšľahane s maslom.
dakujem za odpoved
no, baby, vcera poobede o trtej som este len vyberaôla korpusy z rury, lebo sak ked sa dohodnem s niekym, ze mu pomozem rano potiahnut a dozdobit tortu, preco by neprisiel az naobed, aby mi to ulahcil, ze?🙂) takze som bola dost v strese, ale dokoncene, dve odovzdane, este pre jednu si hadam pridu a finito...........teda finito...upratat, samozrejme
kedze som, samozrejme nestihla este obed navarit, tak mlady pan si dava korpus so zbytkom parizskej a domacim visnovym frutafillom🙂 ako mi je fajn, aspon neumrie hladom🙂
@aduskatt a ja tlacim pribinaka a ganaz, korpus mi zjedol vcera frajer 😀
@lokalistin este ze sa prestravujeme zbytkami, xixi
@aduskatt no ale ako som vazila tortu som sa zhrozila- to musi skoncit 😝
Žienky prosím vás,chcem upiecť pritelovi na narodky tortu v tvre cigarety.S rolády.... neviete mi niekto pomoct kto to uz napriklad skusal?Alebo neviete niekde kde by som nasla taketo aj s postupom?Moc vam budem fakt vdacna 🙂
@lokalistin mne moj stale "nadava", ze chudnem.ale to nie je pravdaaa
@aduskatt asi mame rovnake polovicky mojmu sa tiez paci, ked mam viac, ale teraz to uz je velmi vela 😝
@lokalistin ta je nádherná, ten střed je úplně dokonalý, jak jsi tam udělala ty hrbolky??
@lokalistin ja mam pocit, ze som tak akurat, pri 160 cm mam 56 kg a on by chcel, aby som mala viac, ale sak to by som si topanky zachvilu nezasnurovala🙂
@jakelina je zo silikonky,ale je to strasne velikanske a tym padom strasne tazke,takze nabuduce nebiem,ci ju budem vyuzivat,alebo to tam natlacit len do polovicky
@aduskatt no ja mam 15kg nadvahu 😝
@lokalistin tak to by bol moj najspokojnejsi🙂
@pristela Nádherná tortička
@lokalistin Krásna magnólia
@adrika202 Krásne autíčko
@lokalistin aha, no právě jsem si říkala, jak jsi to vyrobila bez pomůcek 😲 😲 😀 😀
@jakelina nie, nie, ale lupene som vykrajovala bez formicky- aspom nieco
@elamaslakova dakujem

@pipka tak to je fajn, že je ti líp. Hodně se teď vrací černý kašel a zápal plic má v mém okolí asi pět lidí. 😝 😝 😝