Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mysiatkoo wow super
@katie.2906 ahoj ja robím klasiku máslo si vyšľahám s cukrom, a tiež si vyšľahám gaštanové pyré (rozmrazené) s trochou rumu a pr. cukrom a potom spojím dokopy. Je to overená mňamka
Ahojte žienky, prvýkrát som robila macka pú 😒 zákazníčka sa vyjadrila, že torta bola dobrá, chutila, ale macko mi nevyšiel - nepodaril 😝 No mám dosť!!! Chcela dve torty dvojkilové za 30,-€ - jedna barbie a druhá auto mekvin... povedala som jej, že to sa nedá. Pýtala sa ma na trojposchodovú, že koľko vyjde, lebo ona 50,-€ nedá za dve torty! Tak sme sa dohodli na tejto a okomentovala ju bravúrne. More, na budúce môže rátať také veľké... 😠
@mysiatkoo eva prenadherna torta, este aj tie vyrazy, hned na prvy kuk harry potter a spol. 😵 😵 😵 a este pridam, perfektna farebnost
@pristela ako vzdy radost pozerat na tie tvoje tortuchy a dobrotky....prekrasne...a ta motorka ma teda dostala, niezeby sa mi tieto torty pacili... ale vypracovat to, az na take detaily a este aj stoji....tak to teda klobuk dole...
žienky pekárky, prosím Vás o radu 🙂 prvý krát pečiem koláčiky pre cudzích, len neviem, čo za to pýtať ☹ koľko by ste pýtali za cca 50 ks mix ( 30 ks budú : salk. oriešky, škoricové klbká, linecké, vanilkové rožky, kokosové ježe, linecké kolieska, kokosové cigaretky, zvyšok : punčové rezy, medové rezy, gaštanové ) ozaj nemám odhad ☹ prosím o radu
baby...šulam uz asi 140-tu gulku kokosovu...pomooooooc 😲 😲 😀
kto mi pride pomoct, sak sa zblaaaznim 😅 🙄 😀 😀 😀 😝
@anibas dakujem
jaaaj baby vy ste sladke... dnes sa mi bude sladko spat 😵 pridavam este jednu - to bolo spolu s Harrym ako prekvapko pre objednavatelov... su to totiz vydrazitelia torty z leta z aukcie pre xoreho xalana a kedze oslavenkyna trvala na rovnakej prixuti (hoc by mamina rada oxutnala inu), tak maju aj vianocny bonus s inou plnkou 😉 a tymto aj krasne dakujem @lamps za macovsku inspiraciu 😵

@mysiatkoo jeeeeeemine ta je uuuuzasnaaaaaaaaaaa, asi naj zo vsetkych tvojich tortusiek 😵 😵 😵 😵 😵