Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
čaute kočky,
viem že tu asi nike neni veľmi,ale nemáte niekto náhodou poruke dáku krásnu sovičkovú tortu?boli tu také,len som si neuložila a teraz by sa mi hodila.......
na dvojoslavu to chcú,reku sovy by boli asi fajn....ďakujem 🙂
želám všetkým krásne sviatky,užite si ich v kruhu rodiny a hlavne v zdraví 🙂
ahojte dievčatá....moja prvá poschodová pre babku, ktorá pôvodne mala byť úplne iná, no nakoniec som rada, že som sa rozhodla pre túto, celkom sa mi podarila si myslím 😅
7,8 kg, vrch kakaové piškótové cesto, citrónová plnka, spodok biela piškóta, banány, parížsky krém mňam 😝 🙂 😀 😀 😀
ďakujem za všetky rady, ktoré som od Vás priebežne dostávala 🙂
a prajem požehnané sviatky 🙂
@maya30 heh, dakujem.... len pride vytriezvenie hned zajtra, lebo len teraz som dala doganazovanu tortu do xladnicky a zajtra o 11tej ideme z domu - a to sa mi "podarila" ganaz ako keby som ju robila prvy krat 😀 😀 😀 ma tu baby vcera prexvalili a dnes o pol 12tej nemam ani tuknute - teda - ja este nemam ani tusenie co s nou - potahovat celu nemozem, lebo je bezlepkova a nemam uz white icing, tak len dake zlozitelne ozdoby... nuz ale, jezisko musel aj darceky pobalit, aj kufre naxystat... aaaaaale s rodinkou sa zje aj nepodarena 😉

@maya30 opat dokonalost sama 😵 😵 😵 😵 a ta krstinova je bozskaaaa, to je teda meno, bude mat chlapciatko v zivote stastie,....stale radost bude rozdavat 😎 😉 😉 gratulujeme 😉