Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela no, nechcem rypat, ale co sa na tejto nevydarilo? 😀 nechcem potom vidiet fakt vydarenu, lebo dva dni nezaspim.
@tamara2307 jooooj , o 7ráno som utekala zas a znova po nové veci na plnku ☹ takze zas som varila, chladila, plnila parisku tentokrat s bielou coko a potahovala fakt na hrane , a to sa "tesím" bo dnes este jednu plnim a zas a opat budem slahať pariž 😅 sa mi v živote zrazil pariž len raz aj to sa dal zachranit a ted dva krat po sebe bez záchrany 😠 😠
Tak aj ja k vašim pridám 2 čokoládové ,bábätkovská objednaná vo štvrtok večer a v piatok dokončená, kinderko vo vnútri s prekvapením /ďalšie ,ale ozajstné kinderko /a po plnke som posypala lentilky.A zasa ma čaká o 2 týždňe bordel posteľ,už neviem čo sa všetci pobláznili s tými posteľami,už teraz sa mi to nechce robiť dookola to isté.
holky moc prosím, kde se dají sehnat ty krásné stříbrné číslice a iniciály na dorty?
@jakelina vies, že som to prave vravela mojmu ? že mozno to bude slahackou alebo co , nejaka spatna rada , i ked stale robim z tejto , nuz ale ine v tom uz nevidim, ale vsak nech, asi to tak malo byť 😀 😀 😀
@woman04 😀 😀 😀 😀 😀 aale prosim ta , mne sa deje stale nieco , ale dokazem sa vzdy nejak vynajst 😉 napriklad ked vo stvrtok o polnoci pri potahovani 30tich šalok na piatok na 10hodinu rano, zistíš uz pri potahovani druhej , ze mas malo smartu, ziadne cukriky ani cukor a vsetko okolo je jasne zavrete 😀 😀 😀 😀 aa vela inych pikosiek mavam 😀 😀 😀
ahojte. Prosim vas niekto tu raz robil to vedro so sampanskym a vo vedre boli akoze kocky ladu ale za svet si neviem spomenut aky to bol cukor a kto ju robil ☹
neporadite?
@pristela zlatik vies mi sem hodit tu tvoju tortuchu co si robila so snehulkou a trpajzlikmi? neviem ju nikde naajst 😖
akoze chceli po mne tortu snehulka plus 7 trpaslikov..ale zatial som to zrusila, ze to nedaaam 😅 😝 sak to sa umodelujem k smrti a zarobene nic 🙄 a este to ani zdaleka nebude vyzerat jak od teba ☹ ☹ 😅
@pralinka25 kandizovany cukor - maju ho napr. v tescu, ale nepamatam si od koho to bolo
kocky prosim vas naposley ste mi poradili ze si nemam robit tu potahovu hmotu -k receptu som sa teda ani nedostala... a ze si ju mam radsej kupit. prosim vas teda viete mi poradit z akej stranky je to dobre objednavat? a je taka stranka kde kupim aj tu potahovu hmotu a rovno aj farbiva? chcem urobit len jednu tortu malemu na narodky, chcem na nej farebny vlacik, nebudem ho tvarovat, len ako ked vykrajujete z cesta formickami, tak ho povyrezavat a naskladat na vrch, mam uz navrh spraveny len teda k tomuto zdobeniu sa musim volako dostat a vy ste take skusene, prosim poradte odkial objednavate , dakujem
@pipka jaaaj , vsak som to nemohla najst 😔 : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020119... , toto bolo rychlo, to dás , aj po mne vtedy pani chcela snehulu +7trpajzlov, tak som ju prekabátila takto 😝 😀 😀 😀

Posledná tohtotýždňová - čokoládová klasika... pekný víkendík prajem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂