Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj dievky, poradte co spravit s nedopecenym korpusom /okrem guliek/? Robila som acidkovy, ale pri rozkrajani mi ostal spodok nedopeceny, cesto zliate :-\ robim pre mm k narodkam, uz sa pecie druhy. Len tento pokazeny mam na ociach a neviem, co s nim.
@tamara2307 tu upečenu cast napln a zjete alebo ho daj do mrazaku a budes mat v pripade potreby na puncovinu ...
@luci79 s krajkou sa robí dobre, teraz majú super akciu na www.vsetkoprepecenie stojí tam teraz cca 7,-€ 😅
@pristela krasny je nemo ... a dakujem za smoothiesinfosky, ano viem, ze kazdemu chuti nieco ine, ale toto mi pomoze zacat 😉
@mamina1978 nie je ako od teba, ale snažila som sa...dnešná pre najlepšieho švagríka, nezadaného ak by bol záujem....😀
@maya30 wau, a to akoze kedy si stihlaaaaa 😲 😲 😲
HOLKY chcete niektora nejake krajky z www.vsetkoprepecenie.sk ?
ja si idem objednat, ci chcete niektora.

nádherné torty ste popridávali, pridávam aj ja moju, ruže ma potrápili, aj krajka ma vystresovala 😅