Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 já mám takovéhle malé dortíky taky vždycky dvoukilové, tak mě napadá leda jen, upéct korpus v nějaké velké plechovce od kompotu, aby měl 1 kg 😨
jo a chtěla jsem se tě vlastně zeptat, jaké jméno máš na FB a jestli bych si tě mohla dát do přátel, tvoje dorty jsou pro mě jedna z největších inspirací a moc ráda si je prohlížím 😵 , předem moc díky 🙂
@maya30 a když si tě přidám na FB do přátel, uvidím tam ty tvoje zamknutý alba? Já to tady totiž nestíhám o víkendu vždycky prohlížet a ukládat do inspirací, jen sem většinou hodím svoje dorty a zase běžím pryč, ale vím, že když tady zaregistruju ty tvoje, tak vždycky stojí za to 🙂
@dm1 ake sladkeeeee 😀 😀 😀
Baby, tak aj druhý pokus s jedlou oblátkou skončil na prd 😒 Fotky sa mi zvlnili ešte som ich len potierala gelom ☹ Bože otras!!!!!!! Navyše dve!!! Je to pre veľmi dobrú kamarátku, jej brat má narodky, takže za toto si ja peniaze ani nevezmem. Ja sa jej to budem hanbiť aj odovzdať ☹ 😔 Ja to nechápem, potrela zospodu, zvrchu a aj tak zle 😔
ahojte dievcata, poradte mi prosim vas....mam poschodovu tortu, spodok 22 vrch 15 bude to stacit pre cca 20 ludi?
neviem, ci som neurobila malu 😠 dakujem.
@mizulienka já myslím že určitě bude 😉
Ahoj baby, už dlllho som tu nebola, nie je nejako čas, ale na FB pokukávam po vašich tortách.
Mám problém - mám doma cez 2kg smartflexu so zárukou 23.3 a žiadnu tortu v pláne, doma som robila tortu cez víkend a svokrovi minulý víkend, takže nemám chuť nám dalšiu len tak robiť.
Nepotrebujete ktosi smartflex? Som z Dubnice, mm ho vie zaniesť do Nového mesta alebo do Trenčína a teraz v sobotu príde segra na návštevu, tak by som ho vedela dopraviť aj do BA- Petržalka.
Prípadne, viem ho nejako zachrániť? Čo by sa s ním stalo v mrazáku, bol by potom použiteľný aj neskôr, jasné, že len na tortu pre nás.
@jakelina dakujem 😉 povacsine sa mi stale podari urobit vacsia a teraz ako na potvoru, ze to je pre susedu urobim asi len tak tak 😠
@pipka Jani oplátku..teda aspoň dúfam. Dala som dve fotky spraviť na jedleobrazky. A potierala som pipingelom. Minulé leto som robila 1x pre moju malú a teda to bolo super. Krásne rovné a bol to okrúhly obrázok. Min. týždeň som robila 500€ a tiež sa zvlnila, ale tú som nepotrela zvrchu, takže to som rátala a nevadilo to, lebo veď aj v peňaženke nie sú úplne rovno 😀 A teraz tie fotky. Už som písala kamoške a ona že čo stresujem, aj to ho rozkrájajú, no ale neskutočne to štve a mrzí človeka 😒

@artepf zlatko taky jsem dnes na to myslela, ale nic moc mě nenapadá 😝