Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin já myslela, že když jsou ice, tak budou nějaké mentolové. 😝 😝 Zkusím koupit a uvidím, určitě je to levnější než ten isomalt. 😝 Ten byl hodně drahý. 😝 Fakt nevím, koupila jsem bonbari různých druhů, myslela jsem, že nějaké budou modré a z těch ovocných žádné.
@florentina Tá sanitka nemá chybu! Perfektná 😵
@vlada111 Tá poschodová je nádherná. A to množstvo kvietkov.. klobúk dolu 😎
@akzus Snáď už bude len kľudné obdobie, musí 🙂 😉
@jakelina kreslit nemusis ... vyberaj 😵 https://www.google.sk/search?q=butterfly+templa...
@lokalistin právom bola nadšená. Ja milujem tuctovky, ktoré sa pojmu netradične
kocky tak pridavam tohtotyzdnove, bolo toho pomenej aj plot som stihla natriet 😀 pre jednu si este neprisli, ale vobec nemam chut ich ani nahanat, pockam do veceraa potom ju zjem 😀 ...pepa pig je okopirovana komplet, ale paci sa mi 😎 ostatne taka klasika, fotky su trochu ine, skusam fotacik, kludne povedzte ak to nie je ono, este sa len ucim 😉
Holky uuuzasne tortuchy napecenee ste znova popridavali 😵 😵 😵 😵
joo , baby dik ktore ste napisali tie vahy,ja len tak ze kolko stracam na vahe pro potahovkach 😀 ja miniem na 20cm kruh 9cm vysoky 200g smartlexu, takze co som sondovala stratu na vahu podla inych co pecu tu mam od 300 az do 400g 😕 co je teda podla man dost a mozem uz v klude spavať ,bo inak by som si uz myslela ze kupujem nejaky lahši pol kilovy tvaroh abo co 😀 😀 😀
Kto by mi vymodeloval postavicku psíka na tortu???ale uz v piatok by som ju potrebovala mat doma.........na vysku by mala mat nejakych 8cm....
@vlada111 @jakelina @sticker kočky, moc vám děkuji 🙂 i všem ostatním za páčítka.
Holky je neuvěřitelné sledovat tohle téma, ten všudypřítomný pokrok, vždycky když otevřu stránky a nakouknu na dortíky, nestačím zírat. Dortíky jsou čím dál dokonalejší, nápaditější, prostě pastva pro oči. Táhnete mě to hrozně dál, i když s každým dalším dortem jsem se svojí prací čím dál víc nespokojená. Vidím ty nedostatky, detaily a hrozně mě to štve, ale to asi k tomu patří, jen tak se dá zlepšovat. Navíc vůbec nestíhám, když jsem tu v noci stála nad rozpatlaným dortem a ráno si ho měli vyzvednout, říkala jsem si, že už to fakt dělat nebudu, že to za to nestojí. Je to hlavně o času, kterého se pořád nedostává. Ale už dnes se zase těším, až budu dělat další....asi nejsem normální 😀 ...
@maya30 perfektní dortíky jako vždy. Prasátkový je dokonalý! A fotky se mi moc líbí, hned jsem si všimla 😉
@florentina si uplne normalna diagnostikovana tortickarka 😀 😝
@vlada111 dik 😀

@pipka aj tu majú tu farbu http://www.natortu.sk/prachove-farby-squires-ki...