Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Zdravím všechny pekařky. Prosííím! Potřebuji radu pro začátečníka amatéra.
Budu péct dort malou a chci ho potáhnout něčím. V Intersparu jsem našla, že prodávají cukrovou potahovací hmotu v misečce a pak ještě mandlovou potahovací hmotu (myslím od Dr. Etkera). Čím se to bude lépe potahovat a kolik g zhruba potřebuju na dvoupatrový dort (základna 26 cm)?
A chtěla bych tu hmotu obarvit na růžovo a na tyrkysovo (viz. obrázek), kde seženu nějaké jedlé barvičky? A dají se barvit obě hmoty?
A nebo bude lepší tu potahovací hmotu si udělat sama doma?
Díky moc za rady 🙂
@viera6 tie buchyt nemaju chybu! 🙂
@maya30 paradne torticky ako vzdy. a vidim ze uz obcas nedavas dole lem 🙂 len tak dalej. mas krasnu pracu
ja som skusala coko-lem z mliecnej coko, ale pol dna mi tuhla a nakoniec ked som dala dole papier tak mi zmenila farbu, ma take svetle flaky, no proste des. takze lemy uz iba z horkej 😀 😀 😀 😀 vecer ked ju rozkrojime zavesim aj foto
@lawli ci pana fera,tá doboška vyzerá úúžasne 🙂
@viera6 ten hrniec nema chybu
@ivahrdinova tak toto ani nahodou na tortu nevyzera 😀. Uzasna
@maya30 az 2 som si ulozila. Najviac zaujala jednoducha kravicka. Kedze s krpcom az tolko casu nieje, paci sa mi jednoduchost
@lawli uzasne ozdobena doboska a na zahryznutie
@jakelina velmi s ami paci ten pavucik 😉
@ivahrdinova uuuzasneeeeee, aj tie knedliky 😎 😎 😎 normalne mi slina tecie 😀
@lawli prezradíš recept na plnku 😵
@ivankaberrynka ak mozem,tento sa mi zda skvely:
http://www.umeniezkuchyne.com/?p=223
@ivankaberrynka kup si kilo a vyzde ti to i na ty uši a něco málo zůstane.

jak si ho synek namaloval, tak ho má :o)