Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
inak baby ja robím tortu a decká besneli a zlomili nám na novej manželskej posteli rošť 😠 zase som zarobila 😀
@pralinka25 dakujem a kakao tam nejde? Nie je to mramorovy korpus ze sa vrstvi biela a tmava plnka? Alebo si to len rozdelim na polovicu a do jednej dam kakao pre farbu?
toto neni mramorak. mne sa ten mramorak prestal darit uz pol roka sa mi zgrcava a neviem prist na to preco toto je ten od jakeliny ale ved si ho rozdel napolovicu do jedneho pridaj kakao a odober trochu uky a mozes si to vrstvit uplne rovnako.aj orechy mozes pridat
Ahojte prosim Vas urcite ste to tu rozoberali tak sa vopred ospravedlnujem, ale chcem sa opytat, peciem korpus a uplne mi splasol, 😒 ☹
@pralinka25 máš je všechny nádherné, radost se dívat 😉
@cherry1981 buď nedopečený a nebo moc kypřícího prášku
@jakelina pravdepodobne ten prasok, do dalsieho korpusu som prasok nedala vôbec a nesplasol 🙂 🙂 No robila som prvy krat, tak nabudúce budem vediet
@lamps 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidiiis a ja ze co mi chyba ku stastiu 😀 😀 😀 uuuces 😅 😀
a teda aj tu vineu ti donesiem 😎 😀
inak co ti poviem, vcera som bola s detmi v obchode a kupili sme vineu, jedinu vec, vineu...a drziac ju v ruke sme sli este oproti do obuvi kupit tomaskovi papucky...a jak sme ich tam skusali, tak som vineu samozrejme polozila a potom papucky zaplatila a spokone sme odisli...a doma Hanka, ze mami a kde je nasa Vinea? 😅 😅 😅 😀 😀 😀
tak sme skratka tete predavacke zlepsili pitny rezim 😀 😀 😀 😀 😀 lebo sak nebudem sa vracat taku dialku kvoli jednej flaske vinei 😅 😅 😝 a doma si na napadla, ze jaaaaaaj tak uz ani tu Andrejku nemozem pozvat, ked vineu nemame 😅 😀
@lamps ja z teba odpadnem 🙂 myslim ze najblizsie si necham upiect u teba 😀 😀 😀 uz sa tesim na dalsi vytvor 😉
@orygynal kludne mozes malovat aj gelovkami, ja malujem stale zarob si gelovku s bielym alkoholom - vodka, alebo aj domaca 😉 alebo mozes skusit citronovu stavu (ale to nemam doskusane). daj asi polievkovu lyzicu alkoholu a dotoho taky hrasok gelovky, alebo aj viac. natri to v priblizne v tvare lebky a potom suchym stetcom rozotri aby ti to urobilo smuhy (mozes si to najprv odskusat na kusku hmoty vedla). a tie capky okolo mozes asi papierovou utierkou zaspineneou od farby. a cierny zlom mozes aj potom domalovat ked ta biela zaschne (asi po 20 min). vela stastia 😉
@pralinka25 nadherne torticky mas 🙂 ta 21 je ako robena, je paradna....
prosim ta tie kavove salky to su mafiny alebo vykrojeny a plneny korpus?
PROSIIIIM mate niekto recept na super extra coko maffiny? dakujem za rychlu radu 🙂

@jakelina a akú to má mať konzistenciu po rozpustení?