Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Baby chcela som sa opyta cim potriet korpus pred potahovanim marcipanu aby sa mi potahovka netopila a neboli tam hrbolceky dakujeeeeeem
zienky, ktore pracujete s magic decor-om mam na Vas otazocku 😅 neplanujem sa pytat, ze ako susit krajku, bo to uz mam v merku aaaale 🙄 ked si zarabate hmotu, tak sa Vam tam tiez vytvoria male cierne necistoty-ciastocky??? 😕 z nicoho nic su zrazu tam 😠 nechapem kde sa tam beru 😅 dakovala velmi pekne 😀
@timuss nestiham vas citat ale co sa tyka jedlych oblatiek ja som lepila zatial 3 zakazdym som potrela mmf a nacapila obrazok posledny som skusila iba vyhladit a nechat tak ostatne som potierala aj z hora a nikdy sa nic nestalo klop klop a to lepim hned ako potihnem a ozdobim nie az tesne pred odovzdanim
Baby pomahajte prosim...caka ma torta vlacik tomas :(((( prosim mate nejake rady ako ho vytvarovat? Bojim sa ho ako cert kriza!
@michaela3011 mne nie, este som o tom nepocula...
dievčatá ahojte,
neviete mi poradit niekto ako sa registrovat na dortomanie.cz. ? stále mi to niečo vypíše, že neúspešne. súrne hľadám návod na tortu otvorená kniha, dakujem (fotopostup):
@ultragirl prilepila som ich kremom, ktory som davala dovnutra aj pred potahovanim som ju nim natrela 😉
@michaela3011 nie, ja ju mam cistucku, resp som si nevsimla nic cierne
@luciahromadkova
prosím da sa zvolit aj preklad, je to tam zaujimave?
@sonina08 ano da, hore kde sa zada link na pravej strane su take stvorce a ak tam kliknes tak sa bude pytat ci sa da preloziť
@luciahromadkova no to som z toho asi mimo ja z tej stranky, nevidim to tam, prehodi jazyk, ale pod tortou text nezmeni....
:(
@sonina08 chod na tento link, skopiruj text nastav si jazyk a prelozi ti to...
@luciahromadkova no tak som to pozerala.... uz ma asi presla aj chut z tvorby, obdivujem tu tu tvorbu vašu...
.......baby prosím o radu.........doteraz som sa tomu vyhýbala....ale teraz je to tu a nejak sa nedá zatial ustupiť..............
muffiny hore s krémom.......aký krém tam mám dať, aby to vydržalo? a nestopilo? neroztieklo?...........bude to na muffinke a hore v kréme zapichnuté špeci srdiečko - ako menovka! čiže to bude na stole na svadbe......niekolko hodín.......
vie mi niekto poradiť??????? dakujééééééééééééééééém
Ahoj holky, nemáte odkaz Rady a postupy na dorty a krémy? Já ho ani za nic nemůžu tady najít,díky 🙂

@veronika89 prepac ale este ma napadlo cim si prilepila tie usi a bradu k hlave?