Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Tak pomalicky sa zase rozpekavam 😀 😀 😀 moja neutralna torticka pre 3 oslavencov susedovcov . Ti rodicia mali narodeniny 18.5 otec 19.5 mama .... obaja oslavili (63r.) A ich syn 20.5 (43r.) Tak som ich odbila takouto neutralnou rychlovkou... 😀 😀 😀 Ale boli spokojny 😉 Korpus vanilkovy, plnka vanilkovy pribinacik s malinami (vaha 6,2 kg )... 🙂
@mamina1978 parádna je, ale rýchlovkou by som to zrovna nenazvala, teda aspoň ja by som sa asi dosť zapotila 🙂
@grasie dakujem 🙂 a toto bola pre mna fakt rychlovka. Uz som zeleninku robila viac krat len s mensimi obmenami.Tak to slo sup sup..... 😉
Caute tortarky,júj zas krásne torty a viem si predstaviť čo tu bude po nedeli a hlavne od takých hviezd je @priatel alebo @jakeline a ostatné.Ja si sedím na chate,nohy vyložené hore, v chladničke dve torty nedorobene,zajtra odovzdavka a ja mám všetko na haku 😀 Hlavná vec ze som v utorok spravila statnice,tak som oficiálne magistra a dobrovolne nezamestnaná 😀 Ale to je jedno slnko svieti,tráva zelená a deti zdravé no čo viac si priat 😉 Tak zdravím vsetke a pekný slnečný den pri horúcom pečeni tortuch
@dagmarmustafa krásne tortičky všetky 3 a tá fialová sa aj mne veľmi páči 🙂
@moicka nahodou je podareny 😉
@levandulka3 presne aj ja. Vytesena z krajky a nic ☹ 🙄 Ak by si nahodou prisla ako s tym, daj prosim vediet. Dakujem
@pipka kraaaasna detska tortuska..... 🙂 Jani mas tu gombikovu silikonku , zeee 😉 Ak mozem poprosit link, alebo ma ju aj ten cinan 😵
@mamina1978 jasnee, od čínana ju mam 🙂 ta ruzova je to 😉
a ja mam este jednu, tu uz mam daaaavno, taka kde su len gombiky, take mensie, ta stala tusim okolo 6€ ked som ju kupovala, ale to uz mam hadam aj vyse dva roky 😉
@pipka dakujem krasne 😵 a este ta raz pootravujem 😀 😀 😀 Prosim ta kolko tych gombikov je na tej cinanskej silikonke? 🙂
@evala777 😲 tak tá je veru krááásna!taká pekná realistická 🙂
@mamina1978 na tej cinanskej je ich tusim 7 alebo 8, 4 take velke, 2 stredne a dva male 😉
a na tej co mam zvlast cisto gombikovu, tak tam je ich tusim 15 v roznych velkostiach 😉
@adda789 ahoj az teraz docitavam, potiahla somtortu normalne ana vrch este jeden plat, ktory som rozstrapkala a navlnila, rohy su male ohnute trojuholniky a potom este ta vrchna strana tiez ohnuta a potom hnedou prachovkou, dufam, ze si to z tych mojich hatlanin pochopila 😉 a neni neskoro a inac dakujem 😉
ahojte, som taká "rekreačná" tortičkárka a tentoraz som si kúpila silikónovú formičku - bábätko a chcem sa spýtať, či stačí do toho hmotu natlačiť, alebo tú formičku nejako vymazať, alebo vysypať cukrom. Ďakujem za odpoveď
@aadulik2110 Môžeš trošku solamylom posypať , ale ja to nerobím , len natalčím hmotu , dám trošku do mrazničky na takých 5 minút a vylúpnem ho von
@mamina1978 na Aliexpresse je kopa gombíkových silikoniek,skús pozrieť.. 😵 ..inak nechápem upozorneniam,v mobile som videla od teba upozornenie a doma na nete som nič nenašla 😨 ..možno si len niečo "lajkla" a ono to niekedy preskočí z páči na nepáči a opačne 😀

@evala777 perfektná 😀