icon

Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?

nutka
4. mar 2007

Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........

zuzla86
2. jún 2014

@pristela Ahoj mam zaujem o tortu šmolkov !!!!

vladiella
2. jún 2014

Dievcata moje zlate,
existuje jogurtovac a zmrzlinovac v jednom?? resp. na akom principe tie dva stroje funguju?? teraz je nejaky zmrzlinovac v lidl, mate ho niekto? je ok?

a druha otazocka,
mate skusenosti s Meringue prasok ? = susenymi bielkami, na vyrobu vlastneho royal icing (bilekovej polevy/kralovskej glazury) , aky recept? v zlozeni uz hotovych je i kukuricny skrob, a guma...

Dakujem 🙂

abriela
2. jún 2014

@vladiella zmrzlinovac - jeho vnutro sa dava do mrazaku. Nasi ho kupili,a le ani som sa nepytala ci uz aj skusali. Zmrzlina sa robi z 30% slahacky a pridava sa vajce alebo stuzovac.
Jogurtovac - udrziava teplotu - nechladi.

vladiella
2. jún 2014

@abriela fuuu treba na to zlatko a stuzovac?? ja som nasla toto:

https://www.youtube.com/watch?v=tA_JVRvXCHc

a recepty na zmrzlinu su jednoduchsie len zrelsie ovocie rozmixovat s kokosovym mliekom ci slahackou a dodatocne dosladit len podla potreby ak je ovocie malo prezrete, medom, javorovym sirupom... o zdravych alternativach - o sladidlach som tu uz pisala. v podstate staci rozmixovat zmrznuty banan s kokosovym mliekom... tak zvazujem ci ten stroj ma zmysel kupovat ... za 13E v akcii....

alebo takto

https://www.youtube.com/watch?v=Sx35E9gUFy4
abriela
2. jún 2014

@vladiella nasi mi len vraveli co je napisane v recepte pri zmrzlinovaci - kupovala som im smotanu

mirinecka
2. jún 2014

nakoniec to vyhrala klasika, krstinová pre dvojročné dievčatko, a moja prvá pivonka 😀

pristela
2. jún 2014

@zuzla86 😀 😀 😀 😀 ahoj , nuž čo ti odpisať na štyri výkričníky ??? to mozem brat len ako srandu abo co 😅 som z TO , netusim odkial si ty , netusim aky datum , netuším či sa poznáme, kedze peciem len známym ale tie výkričníky su fakt zabité 😀 😀 😀 😀 😀

mirinecka
2. jún 2014

@mysiatkoo krásna čokoládová torta, tú fóliu máš takú pevnejšiu? ja mám podobný vzor a ešte ani raz som ju nepoužila, ale veľmi to je krásne tak možno použijem namiesto krajkovej ak nevadí 🙂 veď uvidím teraz budem rozmýšlať ktorú použiť v piatok 😀

luciahromadkova
2. jún 2014

@muffinka8 ja som robila tiez nieco podobne.... no podla mna najlepsie je to dat pred odovzdanim, lebo predsa len tie stopky troska oschnu....ale myslim, ze od vecera do rana je to ok, ja som robila v noci a bola urcena az na popoludnie, bola v chladnicke a stopky trosku oschli, inak to bolo ok a tu je aj foto

sany2
2. jún 2014

Dievcata,mam na vas prozbu,hodi sa ku karamelovo maslovej plnke visnovy dzem,este som to neskusala a neviem ci sa visne tam hodia,ci to bude spolu chutit.Dakujem

luciahromadkova
2. jún 2014

tu pridavam moju vikendovku pre mojho syna.... ako inak so smetiakmi....tema hroza.... ale slubila som, ze ked bude sviatok.... 😀 a inak uz mam dalsie zadanie....ze auto s hakom.... 😀 😀 😀 smetiaky su z burizonky.... foto len mobilom, este aj s tienom, setrim uz na fotak 😉

katarina51
2. jún 2014

Ja po dlhej dobe prikladám PSP torty, v máji je to u mňa TOP téma.

aduskatt
2. jún 2014

@pristela a registracia dnes🙂) uplne bezny prispevok🙂

katarina51
2. jún 2014
grasie
2. jún 2014

@timuss ďakujem krásne 🙂 a kľudne ukladaj, je to pre mňa česť 🙂

mysiatkoo
2. jún 2014

@mirinecka dakujem 😉 no otazka je co je pevnejsie, ale ma to asi 1-2mm hrubku a da sa to pekne ohybat ... mali to tam pod nazvom folia na cokoladu 😝

mirinecka
2. jún 2014

@mysiatkoo ďakujem tak moja je asi taká istá, tiež to bolo kupované ako na čokoládu jen ja mám tie štvorce do šikma :D

pristela
2. jún 2014

@luciahromadkova Ten tvoj maly je bombový 😀 😀 😀 a mne sa tie jeho smetiakove torty strasne luuubia,kazdy rok na ne cakam 😀 aj tato je úzasnááá

@aduskatt tak dalako som ja uz nemrkala len som mrkla mesto , ale uprimne 😅 ma to pobavilo

@katarina51 ta prva je pre mna naj, teda aj ostatne,ale ta prva je taka ..."kludná" , pohodova,cista , jemna 😉 fakt pekna tortuška

aduskatt
2. jún 2014

@pristela no ved to🙂)) si aj ja urobim novy profil a budem chciet tortu a s piatimi vykricnikmi🙂)) a just

pipka
2. jún 2014

@pristela mam zaujem o tvoje ruky...obe!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
2. jún 2014

@pristela joj jeden vykricnik som zabudla 😝 😅 😀 😀 😀

pipka
2. jún 2014

ale teraz uz vazne babulky...potrebujem radu...sak ako inak 😅 😀

aka farebna kombinacia je naj pre starsieho pana na tortu? taka elegantoš 😉 hneda-zelena, hneda-modra, zlta-biela, zlta-zelena, zelena-maslova, zelena-biela? Hmmmmmm?

malo by to byt len ze jednofarebny potah a krajka 😉

pipka
2. jún 2014

@luciahromadkova bombovaaaaa je ta smetiakova 😎 😀 😀
milujem tuto Samkovu temu "smetiaky" 😀 😀 😀 😀 😀 😵

pristela
2. jún 2014

@pipka magenta so sweet pink 😵

pipka
2. jún 2014

@pristela a recou nasho kmena to nevies? 😅 😀 😀 😕

mysiatkoo
2. jún 2014

@pipka osobne by som sla do hnedo-zelenej z toho co si popisala 😉

pristela
2. jún 2014

@pipka preklad: ruzovo fialova syta so sladkou ruzovou 😀 a áno aj ja ta milujem 😵 😵 😵

veronika89
2. jún 2014

pre moju dianku 😉

mysiatkoo
2. jún 2014

@pristela tebe ten dnesny prispevok zjavne prospel k dobrej nalade 😝 😀 😀

pipka
2. jún 2014

@mysiatkoo presne nad tou kombinaciou uvazujem 😵