Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievcata moje zlate,
existuje jogurtovac a zmrzlinovac v jednom?? resp. na akom principe tie dva stroje funguju?? teraz je nejaky zmrzlinovac v lidl, mate ho niekto? je ok?
a druha otazocka,
mate skusenosti s Meringue prasok ? = susenymi bielkami, na vyrobu vlastneho royal icing (bilekovej polevy/kralovskej glazury) , aky recept? v zlozeni uz hotovych je i kukuricny skrob, a guma...
Dakujem 🙂
@abriela fuuu treba na to zlatko a stuzovac?? ja som nasla toto:
a recepty na zmrzlinu su jednoduchsie len zrelsie ovocie rozmixovat s kokosovym mliekom ci slahackou a dodatocne dosladit len podla potreby ak je ovocie malo prezrete, medom, javorovym sirupom... o zdravych alternativach - o sladidlach som tu uz pisala. v podstate staci rozmixovat zmrznuty banan s kokosovym mliekom... tak zvazujem ci ten stroj ma zmysel kupovat ... za 13E v akcii....
alebo takto
@muffinka8 ja som robila tiez nieco podobne.... no podla mna najlepsie je to dat pred odovzdanim, lebo predsa len tie stopky troska oschnu....ale myslim, ze od vecera do rana je to ok, ja som robila v noci a bola urcena az na popoludnie, bola v chladnicke a stopky trosku oschli, inak to bolo ok a tu je aj foto
Dievcata,mam na vas prozbu,hodi sa ku karamelovo maslovej plnke visnovy dzem,este som to neskusala a neviem ci sa visne tam hodia,ci to bude spolu chutit.Dakujem
Ja po dlhej dobe prikladám PSP torty, v máji je to u mňa TOP téma.
@luciahromadkova Ten tvoj maly je bombový 😀 😀 😀 a mne sa tie jeho smetiakove torty strasne luuubia,kazdy rok na ne cakam 😀 aj tato je úzasnááá
@aduskatt tak dalako som ja uz nemrkala len som mrkla mesto , ale uprimne 😅 ma to pobavilo
@katarina51 ta prva je pre mna naj, teda aj ostatne,ale ta prva je taka ..."kludná" , pohodova,cista , jemna 😉 fakt pekna tortuška
ale teraz uz vazne babulky...potrebujem radu...sak ako inak 😅 😀
aka farebna kombinacia je naj pre starsieho pana na tortu? taka elegantoš 😉 hneda-zelena, hneda-modra, zlta-biela, zlta-zelena, zelena-maslova, zelena-biela? Hmmmmmm?
malo by to byt len ze jednofarebny potah a krajka 😉
@luciahromadkova bombovaaaaa je ta smetiakova 😎 😀 😀
milujem tuto Samkovu temu "smetiaky" 😀 😀 😀 😀 😀 😵

@pristela Ahoj mam zaujem o tortu šmolkov !!!!