Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Keby ste nahodou nemali co na praci, na wau najlepsie slovenske torty... 🙂 bavim sa 🙂
@jakelina
@pristela já teda taky miluju svatební dorty, ale tohle byl první s tak malou základnou a tak vysoký a těžký, proto jsem se zařekla, že takový už nevezmu 😝 , já jsem čtvrtky a pátky doma a děti už oba ve školce, pokud teda nejsou nastydlí jako tento týden 😠 , takže jinak bych to taky nedávala ale zatím se to ještě dá 😉
@michaela3011 naaadhernaaaa
@pristela boze ta cica je suprova
@muffinka8 milujem tvoje torticky
@lokalistin ako rozmlatene? 😨 ☹
@katarina51 Dakujeeeem.Si zlata.
@muffinka8 Nádherné tortičky
dievčata prosim ako sa vola tato rozpravka? d.
@artepf Nádherné všetky
@dagmarmustafa Krásna, čistá práca, nádhera
@dagmarmustafa krasne, ciste, elegantne a identifikovatelne ... mas svoj styl ;)
@lokalistin tato sa ti podarila super - si sa oextruderovala alebo ocesnakovolisovala? 🙂
@zuul neviem ci to ma slovensky nazov, v AJ je to The hive, v svk ani czk som to nenasla
@jakelina vyhodilo ti to na FB nejaku xybu? lebo som potom odtial kopirovala ten odkaz uz len s www.google.......... a naslo mi to obrazky ;)
tento tyzden bol u mna kvetinkovy, na pocudovanie som mala pochystane skor ako keby som mala robit postavicky 🙂 zlaty klinec bola sedacka, co som myslela ze nebude nic narocne, ale mal to byt presne jeden konkretny typ a som sa trapila cely den aj ked vyzera ze na nej nic nie je, ale vnutri je mascarpone s ovocim a nema to tie spravne hranate tvary, fakt nerada robim nieco co ma vyzerat ako realna vec 🙄

@artepf Prosím ťa, ako docieliš tak peknú zelenú.. takú jasnú? Ja dávam gelovku a teda stále to mám bledé 😒