Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin to je super, že pomôcky na torty majú na teba aj takéto blahodárne účinky
@lamps no volakedy,ked som mala nervy,som si kupovala oblecko,teraz prkotinky na torty 😉
@lokalistin ja keď mám nervy, búcham dverami 😀
@lamps no to si ma mala vidiet, jak som trieskala dverami v robote,ked som vyletela rychlostou blesku zo sefovej kancelarie,tyzden sa nikto neodvazil ku mne priblizit,az vcera ma sef oslovil a vysvetlili sme si to,ale doma som sa pri kompe odreagovala a trosku aj oblecka som kupila-nasa krpana furt kuka nase sandale,ze mame s diamantami,tak som jej kupila trblietave balerinky,ale bola fuska zohnat,kedze ma nohu len 23
@pipka oo no neviem,kto z nas je na tom horsie,Andrejka to ma zadara,ja to mam asi najdrahsie 😠 ,skusim nabuduce salko,co to urobi 😉 , ci pomoze
@pipka neprovokuj, já věčně na dietě a když jsem se šla podívat na koupelnu, všude cihly a plno prachu, tak jsem sežrala půl tabulky čokolády. Holky než my to doděláme já mám pět kilo navíc 😝 😝 😀 😀 Nervy musím obalovat. Mám strach, že malý jak půjde v noci na záchod, tak mi tam někde spadne a nebo se vyčurá na zem. On chodí a napůl spí, kolikrát se ho v noci leknu, když jde v polospánku a on ani nereaguje, když na něj mluvím. Pořádně se neprobere
@lokalistin no vyskusaj 😅 😀 na mna fungujeeee 😅 😀 😀 😀
@lokalistin mám to síce zadara, ale musím sa to odučiť, lebo už to robí aj Terezka a ide jej to super
@jakelina no chudak maly,ja ked som dosla po roku domov z nemecka,tiez som sla v polospanku v noci na zachod,len cesticku som mala v hlave trosku inu a naburala som do steny a bolo po spanku 😉
vidim to tak,ze sa nevyspis,budes nakukat co maly 😉
@lokalistin no právě, budu pořád poslouchat, co se kde šustne. 😢
inak teraz som dosla na to, ze ked mam nervy, pustim si Gotta a hned mam naladicku 😀 😀 😀 😀 😅
ja neviem preco, ale na mna ten clovek posobi hrozne upokojujuco 😅 😅 😅 😅 😀
to uz bude asi mojim vekom 😀 😀 😀 😅
@lamps no ja som prvy krat trieskala v robote a tiez to robilo paradny krach,ale dneska sa zato sama na seba hnevam 😠
@pipka tak Gotta skusat nebudem 😨
tak bambule prajem este pekny vecer
@lamps @pipka @jakelina normálne sa musím smiať 😀 😀 😀 taká vytočená som si akurát otvorila bombonieru (naštvala ma najlepšia kamoška) a sadla ku PC... a čítam Vašu debatku 🙂 🙂 🙂 🙂
Tiež si musím dávať pozor na kilečká, lebo sa pomaly doťahujem na 55kg. Ale to je tým že mám doma manžela, a keď prídem z práce, čakajú ma samé dobrotky a ako bonus ešte aj upratané.... včera dokonca všetky koberce vytepované! Pardon ale musela som sa pochváliť 😀 😀 😀 😀
@maya30 ja ti tiež odporúčam oddych, veď zdravie máme len jedno!!! tak to nepodceňujme...

@pipka Janka, presne tak, čo si žena nekúpi, nemá 😀 😀 😀 😀
@vlada111 obávam sa, že kým ja našetrím, budeme tu viaceré na dôchodku 😀