Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina no na mojom pri objednavani boli tiez strieborne, ale v krabicke su doruzova, ale na balicku je napisane strieborne takze asi som farboslepa 😉 nevadi uz som to inak vymyslela
@pristela Prekrásne tortičky, ako vždy
@mojmacik aj ja som robila minecraft ... tiež ručne vykrajované kocky .... teraz už mám štvorčekové vykrajovačky 😅 no ale tak to bolo pre mojho najstaršieho 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5559721...
holky prosim vas aku cenu priblizne mam dat na 1ks minitorticiek 8x8x8cm štvorcove?
@vladiella uz som to asi nestihla, ale poradila by som ti len to, co @jakelina ... po 2h smelo mozes
nadherne kusky zase pribudli 😵
ja tiez pridam poslednu, ktora teda zadanim bola trochu mimo mojho gusta... ani odfotit som to nevedela 😒 farby podla vybavenia kuzelkoveho klubu, chalanisko tam chcel aj ten stroj, nic mi nedrzalo, vsetko makke... a teda dufam, ze som to s tym game over moc neprestrelila a aspon sa pobavia 😝 som rada, ze to mam za sebou... a huraaaaaaaaa aspon mesiac pauza, neskutocne sa tesim, ze sa k tomu v tomto teple nemusim dokopavat 🤐 😵 😅 citat budem poctivo aspon raz za tyzden 😀
@akapulko a keby si skusila nieco na takyto styl? ze dole das nejakych 5 okruhlych, do stredu o trosivku vyssi polystyren, aby drzal tie dve vrchne a teda hore 2poschodku
@vladiella tato mala (mala mat) 28-22-16 ale vrch mi usiel a ma 17 a ten centimeter navyse mi tam dost kole oci, inak by som s nou bola celkom spokojna ale ten mohutny vrch mi tam vadi 😝 tym ze vrch a spodok bola marlenka, tak som platy vykrajovala podla toho co som nasla, aaale tak nabuduce to daaam 🙂 vazila 11kg
Dievčence, pridávam moju 3 a poslednú tohto týždňovú, a týmto vyjadrujem obdiv všetkým žienkam, ktoré stíhajú piecť vo veľkom popri práci a rodine a ešte to zvládajú s prehľadom. klobúk dole. mne tento týždeň stačil a už si ho vôbec neplánujem zopakovať. zostanem ja pekne krásne pri svojich mini množstvách 😀
@nika1985 dakujem krasne.. 🙂 vies, ze ani neviem.. ale teda teraz ich bolo uz dost a to som musela vela aj odmietat.. som rada, že ich mam odovzdane.. od pondelka si po veceroch modelujem, a stvrtok a piatok mi chodi maleho vozit sestra, aby som vsetko postihala.. hlavne robim ked maly spi a po veceroch.. ale veru nechcela by s vidiet tu kopu veci na zehlenie.. 🙂🙂

@muffinka8 😀 😀 😀 😀 mno lebo vraj ina torta nebude tak chcu elykansku jednu 😝 😝 😝