Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@jakelina Majka a keď dávaš na tortu tú čoko, aj si nejako zakryješ podnos? Pri mojej šikovnosti by bola čoko všade okolo :-P Veď mne aj pri plnení občas na podnos cakne plnka. A čoko rýchlo schne, tak to sa potom človek zabaví ešte aj tým rýchlym čistením... A čím zaťažíš tortu, aby zase moc nevpadla dovnútra? Nejako ma nič nenapadlo ako som teraz pozerala po kuchyni 😀 Tak som ju len rukami tak pozatláčala a dala do chladničky.
@sticker nijak podložku nezakrývám, setřu to skoro do čista tím pravítkem jak po podložce přejíždím a uhlazuji boky a tím to seberu i z podložky. Potom vezmu papírovou utěrku a setřu ty zbytky, než to ztuhne. Nahoru položím velkou plastovou krájecí desku a na to položím třeba mléko v krabici 😉
Zienky najsikovnejsie, poradite mi priemery na 3p svadobnu tortu pre 40 ludi? Prosim prosim 😅 a este nematenahodou nejake mile bosorky a pavuka ulozeneho? Maju ist spolu na svadobnu torticku 😀 a este jedna otazocka, nezabiteee ma - mentolovu farbu ako namiesam? Ja nemam v tomto absolut predstavivost 😖
Kočky BA + okolie chcem vás pekne poprosiť, ktorá by bola ochotná a mala čas urobiť mi na budúcu sobotu tortu pre otca k 60. ja viem, že som sa dosť neskoro spamätala, ale skúsim. Išlo by o rušeň. Ďakujem za ochotu 🙂

ahojte, prosim Vas, je niektora z Vas tu z okolia MA alebo BA? Potrebovala by som spravit tortu pre manzela. Ozvite sa mi, dakujem 🙂