Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahoj S.O.S právě se chystám postříkat dort airbrush pistolí a nejde mi do ní barva vzduch jde -kompresor taky ale nestříká moc prosím o radu co stím děkuju
zienky, myslim, ze to tu uz bolo 😅 ked smartflex velvet ... tak vanilka??? 😅 😀 dakujeeeem 😵
skratka, co kupujete??? 😀
@michaela3011 ja urcite bud mandla alebo ceresna 😉
@michaela3011 mandla
Dievcata prosim o radu. Na 3poschodovu svadobnu tortu okruhlu pre cca. 80 ludi aky potrebujem priemer jednotlivych poschodi? Dakujem pekne.
ahoj vkládám včerejší hororový při něm se mi rozbila fixírka ,ale po 3 H, se rozjela .5.5KG s čoko-krémem
kočky, máte skúsenosti s týmto extrudérom?
http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
Či sa s ním robí ľahšie ako napríklad s výtlačným. Výtlačný mám a fakt tam treba takú silu ňvynaložiť, že ho radšej ani nepoužívam, lebo mám z neho na dlaniach modriny 😒 Viem, že je ešte taký, ktorému sa páčka krúti, ale ten som momentálne nenašla.
@lucula73 nadherna 😉
@denisak77 🙂 ta svadobna je prekraaaasna!a ten vybijany opasok-tak to je sila! 😉 je OHROMNYYY!aj klobucik,teeeeda!!! 🙂
Ahojte, tak ja som dnes dokončovala toto, ešte to zábradlie upravím... NIE JE to torta, je to len z fondánu mnou vytvarovaný zámok, ktorý pôjde na tortu. Postavičky sú kúpené. Moja Simi miluje rozprávku Frozen 🙂 Oslava bude až 21.9., vtedy budem aj piecť a finišovať s celou tortou.. tentoraz som si dala záležať na detailoch, viď druhá foto...
kočky, používate stužovať KARINA, som si kúpila jahodový a neviem ako ho použiť. Iba ho zmiešam s vodou podľa návodu, a potom čo? 😒 Postupne budem primiešavať do vyšľahanej šľahačky?. Chcem ju na muffiny. ďakujem
no baby skusila som to ganache ,ale teda uz po druhy krat 😝 neucarovalo mi to 😝 kooopec coko fuc, furt je to krive 😀 a najlepsie je, ze ako som uhladzala druhu vrstvu tak tam kde mam plnku mi to normal praska 😠 jasne ze slahackove plnky traslave mam
@marianabila ďakujem
@79zuzana I na tu zlatu pozor, aby to nevyzeralo zbytocne gicovito a prehnane. Luxus je skor elegancia, co Ti hovori uz I to, ze ma rad anticky nabytok- jednoduchost a jemnost. Aby sa to neprestrelilo, a nebolo to nieco pre adolescenta. Zlatu vol preto skor menej zltu, viac tlmenu, cize akoby zajdenu tmavu/anticku. Inac toto sa snazila vysvetlit I @jakelina u tych perpetovych ruzi...

@konicka Ahoj, ja som ju nerobila. Len som porovnávala foto z netu a postavičku čo spravila jedna baba tu a chcela vedieť ako to vylepšiť.