Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babenky potrebujem postup na piiilu stihl :( dakujeeeem
@blcha ceny su celkom dobré http://www.pecenieskamkou.eu/
ked obtierate tým ganache aj pretáčate tortu a čo potom s tou čokoládou čo zostane ako ju použiť znova alebo uskladniť?
@lucula73 dakujem ten som nasla 🙂 len neviem ci lepidlom lepit hmotu na tu oplatku alebo scim?? :( tej oplatky sa bojim nemam snou dobre skuuusenosti :D a este ako urobit tu ruuucku na piilu aby bola vo vzuchu ..niecim ju podopriet? aby stuhla??? podla mna aj tak spadne :D alebo dat do nej nejaky drotik ? :/ :/ naozaj nemam sajnu :(
@mimusa94 ja som to nerobila a s oplatkou ešte vobec..........ale oplatku si možeš pretrieť aj maslovým kremom,alebo len maslo s cukrom a na to dať hmotu..........a prípadne medzi tie dve oplatky dať špajdlu,aby to lepšie držalo.........a tuším aj z toho kremu,aby sa ti tie dve časti spojili...
ja len rozmýšľam,ako by som to asi robila,ale ja osobne by som takú tortu aj po troch rokoch pečenia odmietla 😀 😝

moj pokus o "conversu" 😝 😝 😝 este ze bola pre synatora 😀 😀 😀 😀 😀 Jemu stacila, ze sa podoba 😝 😝 😝 😵