Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova dakujem 🙂 robila som ich podla tohto obrazka a pouzila anglicky maslovy krem, ktory je dozlta, cize to je jeho nevyhoda pri farbeni... a krem sa samozrejme topi, cize som musela davat krem aj tortu casto chladit, bolo to zdlhave a nudne... 😀
@elamaslakova jej takú svadobnú som videla so striebornými guličkami v časopise a veľmi sa mi páčila 🙂 🙂
@lucula73 dakujeeeem, akurat som vyssie pisala Ele, ze anglickym maslovym a ze bol dozlta, cize ked som chcela modru, aj tak bola skor tyrkysova a jemnu modru nedosiahnem nikdy... ale inak ok, som rada, ze to mam za sebou, robila som to tym starym socikovskym nozikom - s dlhou cepelou, to je moj verny pomocnik v kuchyni, bol na to ako stvoreny 🙂))
@badatt Ďakujem veľmi pekne ,ale stále sa len učím
baby BTW...ake mate zvycajne vysoke jednotlive platy? 2cm ? alebo viac?...to len tak pre zaujimavost 😉
@vladiella och, to nemám. Ale je to obyčajná vykrajovačka na kvietky, stenším okraje, dám na alobal do požadovaného tvaru, potom urobím tak isto druhú, tretiu a dám ich na seba. Medzi jednotlivé lupene povkladám kúsky servítky, urobím stred a nechám vytvrdnúť. Myslím, že som dávala postup na tieto kvety len neviem, či sem alebo do postupov ☹
@lucula73 som sa inšpirovala z časopisu 😉
@lamps Nádherná tortička
@muffinka8 Nádherná
@elamaslakova Krasne torticky a ako sa ti robila ta modra s tou krajkou naboku a tie venčeky to jedna baseň,mňam 🙂
Kocky dakujem vsetkym za pacitka.. tento tyzden mam volnejsi, tak pridavam par svojich, este mam dve na zajtra, ale tie som uz robila..
A pridam Vam moju nocnu moru.. uz sa Vam to stalo? Som myslela, ze ma porazi.. :(:( nastastie som mala cas urobit ju nanovo.. a mozem byt rada, ze nebola uz hotova.. a my sme mali zákusok cela siroka rodina.. 🙂🙂🙂
@maximouse farbis uz urobenu bielu hmotu? alebo este nemas irobenu, ak nemas tak ju supni priamo k cukrikom, ked ich topis a ak uz mas bielu ja som to len tak nasypala na to a tak zafarbila v nicom som ju nerozpustala, tie krystaliky zmizli same od seba
@jenie123 ano, uz som mala tu cest - 30cm torta pri otacani sa mi vysmykla.. nie na zem, ale na linku a sporak, polovicu som zachranila, druhu dorobila, bol to strasny pocit 😝 ale malo to aj svoje pozitiva, muz zobral cast do prace a tam mala velky uspech a uz nejake odomna brali.... a odvtedy sa ho kolegovia pytaju, ze ci mi nespadla dalsia torta, ze by si dali... 😀

@sasettka parádne sú............akým kremom si to zdobila?šlo ti to v pohode nafarbiť?
ja som to raz robila,iba po bokoch torty,ale mala som dosť.robila si to lyžičkou?