Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 dakujem si ma v noci povzbudila 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
fakt som aj ja prekvapena aka krasna sa podarila a aj ta hneda to som nepodsypala cukrom ale kakaom a nadher, zajtra robim koselu pre deda tak snad sa podari
len korpus bol malinko iny, lebo sa mi pokazila v noci vaha ☹ ☹ ☹ tak som len odmerkou
mas nejaky osvedceny recept na korpus, no a plnka hmmm robila som puding 600 ml na dve vrecka pudingu a hmmm maslo asi 200gr a zdala sa mi taka pudingovejsia , nie pevna ,asi malo maslo ci?
ale inac uz ostal len kusok 😀 😀 😀
auta odlozene, asi naj supnut do mrazaku,ked budem mozno o pol roka, ci sa to v mrazaku pototo
no ja ked som s detmi robila domacu plastelinu tak sme expreimentovali s praskovymi a total perfis farby syte, tak neviem, fakt nejde na tmavsie ani ked sa jej tam da vela?
tu autockovu som mala s cucoriedkami
ahojte, ďakujeme za gratulácie - veľmi potešili a popozerala som tortičky - no nádhera baby klobúk dole. 🙂
babulky, ja sem obcas nakuknem..
potrebujem radu zase....
spravila som si mliecny marcipan, ale vela mi zostalo...tak mozno to vyuzijem na Vianoce, aleako ho mam skladovat?
do mraznicky, ci do chladnicky? 😕
kde v Ruzinove alebo Novom Meste najdem cukrarsky obchod? potrebujem farby na marcipan napriklad, diiik
@zlatat perfektna torta!!!! sice nepoznam tie postavicky,ale su super! a ten vtacik a strom... no parada!!!
@alex21 manm mnam... tak tu smotanovu by som si hned dala, vsetky vyzeraju skvele 🙂
a ostatne babule mate tiez nadherne torticky!!!! sikulky...
ja idem dnes robit kacku, tak to som zvedava,ako to dopadne... este som nikdy take nic nepiekla,tak je to vyzva... 😖
@alex21
@zlatat
@bzucinka2
krasne torticky ste napiekli!
akoze ja som uplne vystavena spala som az 1 hodinu a teda narobena som statocne. Mala som na jednu svadbu aj okruhlu jednoposchodovu aj 3-posch. a teda vobec som nevedela odhadnut vahu tych stvorcov lebo som take nepiekla este som jej povedala kilovu cenu a ze vobec netusim kolko bude mat ale ze min.10 kg a teraz som jej volala ze ma 14 kg bez podnosu 😝 . no dufam ze sa jej bude aspon pacit. Este ma v noci caka dalsia zakazkova a jedna mala pre neterku
a foto.... Na tej malej nevidno dobre ze to bolo perletove a aj ruze striekane len v tom detaile. A akoze zenich mal mat vyhrnute gate a mal mat ponozky a tenisky lebo je to bezec ale akoze tie tenisky take prtave sa mi vobec nedali spravit 😢 . Postavicky mali mat take okale ako mi poslali na foto chceli takych funnky. Este pre ne neboli dufam ze sa im budu pacit
@dm1 prosim aky robis korpus na ktory sa da naj spolahnut, mne sa ten moj akosi hmmmm, mozno by som skusila nejaky a mozno bude este lepsi 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ,ale stavim na spolahlivy ecept 😀 😀 ,aby som nenervacila 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac co take pre starsieho pana na narodky, nasla som koselu,ale hmmm take pobiednejsie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nemate nejaku dobru foto nejakej peknej

@vinka nie to som urobila 😉 😉 😉 😉 , pozeram, ze nic moc fotky,hmm ale fotene mobilom,t ak co uz ,mam aj normla fotakom ,ale nestiahnute