Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@duplicka ano presne tak... urobis si platy roznych farieb, do vnutra das jeden sulec, a ten obalis platom ( jedna vrstva) inej farby a pokracujes. a potom si to narezes na kolieska a poprikladas k sebe a rozvalkas 😉 a toto asi bolo urobene tak, ze bol podklad hrubsia vrstva oranzovej, od seba dalej tie kolieska a rozvalkat 😕
ahojte zienky,
prosiiiiim poradte mi. mam objednavku na torticku a chceli by len to vrchne poschodie z torty ako jednoposchodovu. ako by som mala urobit to auticko /lebo asi by bolo dost velke na jednoposchodovej/. normalne z korpusu ci cele len z MMF???
dakujem velmi pekne
upss tak toto je trosku ina 😀 asi by som ho dala z puncoviny 🙂
@meinkonka ja by som ho osobne urobila z puncoviny na to aby som ho robila z korpusu sa mi zas zda male.
A puncovina je najlahsie co moze byt. Su to vsetky odrezky a vsetko co ti zostane ci uz z korpusu alebo z plnky. Vsetko das dokopy ked mas vias korpusu a je to suche pridas dzem a ked mas viac plnky rozmrvis piskoty. Vytvarujes do pozadovaneho tvaru, trosku potries maslom a das ztuhnut do chladnicky a potiahnes
@lucula73 neviem, cely potah je velmi kompaktny, ked som krajala tak isiel so mnou az po tanier a nechcel sa za nic a svete prerezat 😀
ste uzasne vsetky, uz to ze si na torty najdete cas, myslim ze je to dobry relax a aj dobry pocit ked to pekne vyjde, nech sa vam dari a dakujem vam velmi pekne za rady 😉
krasne torty su na tej stranke www.pastatasarim.com - velmi sa mi pacia postavicky.. nikde sa ale neviem dopatrat k nejakemu postupu ako sa robia... su fakt mile
ale ked tak rozmyslam, tak su asi take pekne aj vdaka tym "veselym" farbam, fakt by mi ani nenapadlo tak vyzdobit tortu

@duplicka asi musis len skusat 😉 ja som si chcela usetrit robotu, tak som skusala podla dievceniec korpus z celych vajec a teda u mna dopadol strasne!!! zo 7 vajec bol taky vysoky, ako klasicky piskot zo 4 😝 kazdy ma osvedcene nieco ine