Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@maya30 hmota bola smartflex velvet a farbu som docielila tak, že som mala zbytok sýto červenej už zarobenej a pridávala som modrú (námornícku) gélovku.
@pristela požiadavku som mala na tému: urobiť maketu domu - bungalovu (mala som aj obrázok) ako sa pri ňom opaľuje oslávenkyňa, lebo sa na ňom veľa narobila + bazén. Domček som lepila bielkovou polevou tortové oplátky. Celkom dobre sa to na moje prekvapenie robilo.
Moc děkuji všem za To sa mi páči, jste zlaté 😉
@mysiatkoo ved sú perfektné. Ja sa tiež obávam tejto témy,vždy ked povedia tortičku pre dievčatko tak trpnem,aby nepovedali froozen. 😖 Lebo ja ksychtíky 😝 😝 😝 😝 Teraz mám robiť baletku a poslali mi fotku od @pristela no a som nahratá, Už dnes musím začať,lebo to vidím,že sa budem s ksychtom trápiť riadne dlho.
@halienka zlatik, ja napr. skoro nikdy na fb nechvalim,lebo potom by ludia videli vase torty a chceli by tiez take krasoty a to ja nezvladnem ani keby co bolo
@mysiatkoo krasna

@pristela sen kazdej ucitelky...mat v triede 4 deti 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😎