Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babulky mam na vas velku prosbu ☹ no neviem ci to dobre vysvetlim ☹ ☹ ☹ ☹ Idem robit okruhlu tortu na vyrocie sobasa 50 rokov. Podklad bude biely a ruzicky bleducko-hnedej. Su takej telovej farby no nie som s farbou spokojna na dennom svetle. Da sa to este dako vylepsit? 😖 😖 😨 😨 😨 😨, alebo budem musiet robit nove? 😝 😝 😢 😢 😢 😢
Dakujem za pomoc a napad.
@erika_rika velmi pekne nafotene!
@sikag och vsak ja vas tu nejak nestiham sledovat 😀 😀 to tuto nedelu ? nuz uvidim sla by som ,ale ja teda vyletos aj s deckami mojimi 😀 by som nechala afro asi u lusil v petrzke a pohybovali by sme sa po BA na busoch bo hladat parking nonstop dokola sa mi nesce 😀 no uvidim co moja zazracna krabicka na krb povie 😀 😀 rozhodne sledujem datum a cas

Ahojte, ja sa dnes vyše 2 hodín trápim s myšou Minie, 2x som ju musela prerábať,lebo sa mi nepáčila, hádam táto môže byť, dúfam 😲 😵 tortu robím až na piatok..