Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
už som sa raz pýtala, no nedostala som odpoved-tak skúsim ešte raz.....torty jing jang sa pečú v dvoch formách, alebo sa okrúhla prerezáva?? dakujem moc za radu
Pridávam aj ja moje tohtotyzdnovky:
@antenka1 😅 😅 😅 nooo, to do 12hodiny som mala vsetky odovzdane, tak maju vzdy nakazane nech mozem potom spat 😀 😀 ale ja to tak zvacsa robim vzdy, ono to ide rychlo ked robis vsetko naraz, mne by sa nechcelo 4dni prplat s tortami, takto mam bordel len raz 😀
@maya30 naaadherneee, sliny mi vytiekli 😀 😀 😀 pirula, hlavne ich ber poctivo kazdy den a tri mesiace by sa mali 😉
@maya30 ahoj, krasne torticky, tie na psp som si ulozila nainspiraciu, dufam ze nevadi.. a mohla by som prosim vediet ta posledna ovalna torticka kolko vazila a aku velku formu si pouzila? lebo tiez mam robit ovalnu, a ma mat 5-6kg a taku som este nerobila tak som pozerala formy na nete a su 3 velkosti, reku ak si kupim tu najvacsiu ci to bude stacit na tu vahu.. dakujem
ahojte kocky, krasne torticky ste zase popiekli....ja zasnem nad tolkym poctom u niektorych....a este aj take nadherne 🙂.... klobuk dole....ja som teraz robila dve, ale teda aj s teplotou a chripkou, takze ledva som ich dorobila....:( .... Prosim Vas kocky viete mi poradit, ako by som namiesala krasnu fialovo ruzovu, pripadne taku vyraznu fialovu a vytienovanou ruzovou ale vyrazne farby a aby boli jedle? Lebo vyrazne farby som nasla len nejedle :( .... @pristela ty si kedysi robila taku svadobnu s velkymi kvetmi vytienovanymi do ruzova vsak? niekde som ju videla, len ju neviem uz najst? Aku ruzovu si ich tienovala?

@grasie ale moja! ty si a vzdy budes oroginalna! 😎 😎 😀 😀 😀 😵 😵 😵