Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@bellss neboj, žiadne reklamácie 😝 to len ja som nepiekla priamo v papierových košíčkoch ,ale nasadila som ich až pred zdobením a v chladničke sa pravdepodobne vplyvom vlhka roztvorili a vyzeralo to tragikomicky 😒
@pristela jééj si zlatá, no ja som mala tie stavy z úplne iného a to mi celé k pohode pri torte nepridalo, a ten výduvok k tomu plus nepodarené mufiny to len zaklincovali.
Kocky...prosim o nejake recepty na torty....myslim aj korpusy a aj plnky...mna bavi piect,ale na torty som sa este nechytila...len zakusky a aj to len z konkretnych receptov...prosssssssim o pomoc....dakujem... 😉 😉 😉
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@motiilik ja tiez sa len ucim a peciem z konkretnych receptov..zatial len zakusky....raz som skusala tortu, taku pre nas doma....ale urcite by som sa nou nechvalila. Ale zjedli sme ju a nam aj celkom chutila 😎
@lubkavargova1 podobne...ja tiez som raz skusila doma,urobila som ju priatelovi...ako zjedla sa,ale ze by ponej skocili sa nedalo povedat...ked vidim tie torty tu,som az v nem9m uzase,ake su sikovne kocky tu,uplne som unesena...ja by som bola rada,ak by sa mi aspom z kuska darilo tak ako im...dufam,ze mi tu kocky pomozu a zavatia do tajov pecenia... 😉
Prosím , dostala jsem obrázek podle kterého chce nevěsta dort. Nevíte, kde bych sehnala takovou krajku a nebo podobnou? A jakou osvědčenou hmotu na krajky? Měla jsem Sweet Lace Express dělala jsem z ní jednou. Podruhé se mi to táhlo jak žvýkačka a krajku už jsem z toho neudělala. Tak dělám z montany ale ta se různě odchlipuje a sesychá. Děkuji 🙂
Boooze ta babika je prekrasna
@evicaka ja chcem sa vratit do decky cias...toto nie je fer ze my sme take nemali.....
@kubrt tu na alie exprese to maju ja som si to prave objednavala🙂 http://www.aliexpress.com/item/1-PCS-Silicone-C...
@motiilik
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
tu je ešte jedna skupina,tam sa priidávali odskúšané recepty,možeš popozerať 🙂
@peciemslaskou tie hodiny sú úúúúúúúúúúžasnééééééé 😉

@grasie ježkovy voči ta je krásná 🙂